Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kiša je prekinula asfaltiranje staza u Akademskom parku, tako da teško da će do do petka biti gotovo. Mada tu nema još mnogo posla, ostao je da se asfaltira deo staza ka Etnografskom muzeju, da se postave klupe i korpe za otpatke i to je manje-više to. Biće to gotovo za par dana, samo kiša da stane (iako je ona prijala tek postavljenoj travi - park se fantastično zeleni )
Ni pljusak me nije odvratio da bacim pogled u Studentski park i nisam se pokajao. Park posle rekonstrukcije i jedne dobre kise iz daljine izgleda bas lepo, nista nisu eksperimentisali i izgleda bas kao sto treba.
Klupe su pun pogodak, kako starinski izgledaju i koliko ih ima! Nigde u bg-u nisam video ovoliku koncetraciju klupa.
Hteo sam u park ali sam spazio gospodu iz komunalne policije koji su revnosno patrolirali parkom i trazili da se iz parka izadje, izgleda da dok noga glava grada ne kroci nema pristupa
Postavili su one kante za otpatke ljubimca, e namerno necu da kazem kako ih zovu ove PR-ke komunalnog, smuci mi se kad se cujem dogy.....
Ne bih da ispadnem da "mračim", ali zar mora asfalt ?
Pretpostavljam da je asfalt najlakši za postavljanje, ali neka lepa kaldrma, tucanik ili bilo šta drugo bi bili mnogo lepši.
U ovaj park ne ulaze kola, pa se to nikad ne bi oštetilo.
Juče su foteljaši obilšli Akademski park i pri tom su iz opštine Stari grad najavili da u maju počinje rekonstrukcija parka na Topličinom vencu (predsednik opštine je rekao park kod kafane Proleće ).
Evo i moih kisnih slika nisam mogao da odolim.Kvalitetnije je odradjen od tasa po meni.Klupe model zeljeznice srbije .Jedino mi smeta sto nisu zamjenili klupe oko djecijeg igralista da sve budu unificirane. Toalet nisu renovirali .Ogradu su mogli bar ofarbati.I nesto drugu osim asfalta.Da krenem sa slikama
Uploaded with ImageShack.us
Stepenice malo ukrivo moglo je to da se preslozi
@direktor
+1
Jedan od najkompletnijih parkova narvno sa vodom za pice
bar toga bi trebalo da ima u svakom parku i trgu (voda nije skupa)
ovako , i ovog leta kamioni-cisterne ukrašavaće Bgd . . .
Boca-ica jos jedna cesma novopostavljena
I ulica gdje se to nalazi ko procita placa
Sutra botanicka bastaneznam da li da otvorim posebnu temu za tu tugu izvana gladac iznutra jadac neznam samo sta rade ti studenti i profesori zelenilo kad je to u onakvo jadnom stanju gdje su pare za nauku donacije vidjecete ono je bruka i sramota :bash:
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.