jelenabg":377bhvhs je napisao(la):Znam da se negde na forumu nalazila tema o fontanam (ne ova sa problematičnim svetlosnim rešenjima), ali nikako ne mogu da je nađem pa neka admini premeste ovu poruku na odgovarajuće mesto.
Elem, ispred zgrade Pošte u Takovskoj napraviće se, u saradnji sa gradom, nova fontana. Sličice rešenja...
Inače, taj ceo plato će biti popločan:
"Dominiraće nijanse sive boje i različiti slogovi behaton ploča, zatim led-diode koje prate odgovarajuću matricu i daju blago osvetljenj, kao i najznačajnije poštanske marke u srpskoj istoriji koje će stvoriti specifičnu stilsku celinu s obzirom da će biti ukorporirane u popločanje."
I fotnana će biti osvetljenja, a radi se na osvetljenju i same zgrade.
boca-ica":3aioduov je napisao(la):@vucko
Hajde vec jednom da se preduzme nešto :kk:
Pomenuli smo
Park na Slaviji (Mitićeva rupa) nema običnu česmu
Park na Terazijama nema običnu česmu
Karađorđev park ( Hram Sv. Save )nema običnu česmu
Savsko šetalište. nema običnu česmu
pa da dodamo
Park Manjež (JD Pozorište) nema običnu česmu
pored bogate istorije
isti ima javni WC ali priznaćete, da ne bi ste pustili svoje dete da ide u javni WC da pije vodu, niti bi ste Vi
tj. iko pili vodu u njemu.
Pa pojedini Beograđani ili firme bi bili vrlo sretni kada bi mogli da se njihovo ime nađe na česmi
jer podizanje česme je oduvek bila velika čast na ovim prostorima
seti te se pločice na Bulevarskim platanima a ovo je č e s m a
Imam utisak da nije stvar u novcu , nego u dobroj volji nadležnih , koje decenijama nema
Ех, да је само тамо проблем... ...основна достигнућа цивилизације.jovanovm":jepbd0t8 je napisao(la):@jelenabg
Takodje volim fontane, ali se plasim da je malo glupo postavljati ih dok veliki delovi grada nemaju pristup cistoj vodi. Za vreme turaka su sve cesme bar imale pijacu vodu, i bile rasporedjene po gradu...
Da pojasnim - mislim da je glupo da se postavlja LED osvetljenje cija ce (visa) cena da se presipa u neciji dzep, a da problem vodovoda i kanalizacije u podavalskim naseljima tapka u mestu...
jovanovm":cilb6161 je napisao(la):@jelenabg
Takodje volim fontane, ali se plasim da je malo glupo postavljati ih dok veliki delovi grada nemaju pristup cistoj vodi. Za vreme turaka su sve cesme bar imale pijacu vodu, i bile rasporedjene po gradu...
Da pojasnim - mislim da je glupo da se postavlja LED osvetljenje cija ce (visa) cena da se presipa u neciji dzep, a da problem vodovoda i kanalizacije u podavalskim naseljima tapka u mestu...
nikola_bgd;83704519":1xciy60y je napisao(la):Evo par nocnih slicica nove nam fontane
Apsolutno se uklapa u ambijent, koji se nalazi odmah prekoputa :
Evo i kome treba da zahvalimo ! :