@boca-ica + za slike
i ja mislim da moze da se zasadi, pa normalno da necete direktno u travu da sadite zbunje, nego u neku lepu, odgovarajucu zardinjeru, u kojoj ce biti dovoljno mesta za zbun, pa imate takvih zardinjera svuda po gradu. Nemoraju cak ni toliko velike, ima hiljade biljaka koje sporo rastu, i ne zahtevaju velike kolicine zemlje, da ne pricamo o bonsai drvecu, kakvo mislim da je ono koje je jovanovm okacio iz Pariza.
To drvence o kome sam pricao moze da bude zasadjeno i u jednov velikom drvenom buretu. Nazalost sada nemam fotografiju, ali mozda je neko video ona drvena kolica u cvecu, kod trolejbuske stanice na Crvenom Krstu. To je posatvio vlasnik onog lokala na cosku sam. Doneo covek stara drvena kolica, zasadio svuda cvece, posle napraavio i fontanicu
To nisi mala kolica, nego malo veca, vuku ih konji, tako da stane BRDO cveca, kao neka ogromna ikebana
Ma ima milion i jedna fora sa biljem. Mozete da sadite bilje i na vertikalnim zidovima, i za to postoje projekti.
Mozda da neka firma ima malo kreativnosti i ponudi Agrobanci (eh i ime se slaze) neki projekat i umesto ruznog natpisa napravi nesto ovako. Jeste treba da se odrzava malo, ali cena je smesna za efekat, siguran sam da bi uskoro postala jedna od najoriginalnijih, ako ne i najlepsa reklama u gradu, a to ipak vredi mnogo vise, pogotovo nekoj banci.
I ovo mi je lepo drvece, a i zimzeleno je
Ovo drvence sam fotografisao mislim u Indjiji, kada je moglo ovde da raste, valjda ce rasti i u buretu.