Šta je novo?

Parkiranje - zone, garaže,...

Beograđani, potrebna mi je pomoć oko mesta za parkiranje u blizini KBC Dragiša Mišović i Instituta na Dedinju. Da li te ustanove imaju svoj parking ili ne? Ako imate preporuke za parkiranje u okolini, svi saveti su dobrodošli. Hvala unapred.

Beograđani, potrebna mi je pomoć oko mesta za parkiranje u blizini KBC Dragiša Mišović i Instituta na Dedinju. Da li te ustanove imaju svoj parking ili ne? Ako imate preporuke za parkiranje u okolini, svi saveti su dobrodošli. Hvala unapred.
Probaj u Maglajskoj ili Šekspirovoj, blizu su KBC-a. Jednosmerne su i na kolovozu imaju iscrtana parking mesta, koja nikada nisu u potpunosti popunjena jer ulice imaju svega nekoliko zgrada.

Моја супруга када се порађала и ишла у Драгиша Мишовић, поподне су пуштали да се уђе аутомобилом унутра, у породилиште у онај горњи део.

U Ive Popovića zna da bude mesta, a blizu je bolnice.

Zaustavlja me malopre u Bulevaru kod Taša čovek i pita jel se plaća parking, ja mu odgovorim verovatno da, puta čovek koja zona, ja rekoh pa pretpostavljam druga, al krenem da proverim kojom bojom su obeležena mesta, kad sutra malo, nikakve farbe nema.

Gledam znakove, nigde znaka, sajt Parking servisa, ima onu mapu u kojoj deluje da je žuta, al meni stanje na terenu govori da je parking u Bulevaru od Pravnog ka Skupštini besplatan, jer niti jedan znak ne vidim.

Jel moguće da Bulevar nije zoniran?

I šta sad da neko ne plati parking, znaka nema u delu oko Taša, signalizacije na kolovozu isto nema...

Bože sačuvaj, šta mi plaćamo. Više nisu u stanju ni kanti farbe da uzmu i ofarbaju oznake, Al zato cena ide dva puta godišnje gore.

Ako nema signalizacije na parking mestu mislim da nisi u obavezi da platis.

Mislim da znak mora da postoji na prethodnoj raskrsnici, pa ako ga nema, mislim da nema osnova da se plati.

Naravno, dobices kaznu, pa je na tebi da dokazes fotografijama da mesto nije bilo obelezeno.

Ako nema signalizacije na parking mestu mislim da nisi u obavezi da platis.

Mislim da znak mora da postoji na prethodnoj raskrsnici, pa ako ga nema, mislim da nema osnova da se plati.

Naravno, dobices kaznu, pa je na tebi da dokazes fotografijama da mesto nije bilo obelezeno.
Sad sam prošao ponovo tuda, jedini znak koji postoji jeste odmah nakon raskrsnice sa Beogradskom, nakon toga niti jedan, ni nakon raskrsnice sa Desanke Maksimović, ni nakon raskrsnice sa Svetozara Markovića.

Vrh