Завршени су земљани радови и поставља се ситан и крупан шљунак на паркунгу који се гради у Булевару Милутина Миланковића, а допремљени су и они бели коси ивичњаци.
Ево и једне сличице сликане данас рано поподне на брзину.
Надам се да ће овај паркинг донекле ублажити проблем паркирања у овом блоку у коме сам иначе становао 25 година и јако добро знам како је било и како је данас, јер ми мајка још увек ту живи. Проблем је баш код обе зграде "Мерцедес" јер становници паркирају не само по зеленој површини него и по тротоарима око Мерцедес зграда и у сва четири дечија паркића, на жалост. Да вам не причам како је тек у тржном центру, где има доста локала, па Макси, ДМ, банка и зграда испоставе Царинарнице, некакве печењаре, ту је тек хаос.
Код зграде где ми мајка живи (одмах до Мерцедески) на једном делу паркинга има саграђена "привремена" продавница и ту је још од 1968. године (!), а та продавница заузима пет паркинг места. Некада је била метална пиљарница, тако су се некад звале, и припадала је Србијанки из Ваљева. Много је власника туда прошло, рушили, дограђивали, а ето тај објекат је (сад је од цигле) већ скоро годину дана празан. Размишљам да то пријавим општинској грађевинској инспекцији, да се сруши коначно и простор ослободи за паркирање.
Ах, кад се сетим те '68. године и кад је саграђен тај паркинг између моје зграде и Мерцедески, на паркингу смо играли са лоптом тада популарне "коцкице" на испадање, а комшија Дуле је паркирао свог Фићу попречно, ах изузетно лепа времена. Извините за мали ефе са теме, али ето сећање ме понело....