upravo situacija koja se meni desila pre nekoliko nedelja u večernjim satima, samo što je bilo po nekoliko automobila u oba pravca jedni naspram drugih i onda rikverc na otvorenu ulicu.Ulaz na parking kod hale Pinki i u novonapravljenu podzemnu garažu je skoro nemoguć zbog nepropisno parkiranih automobila. Na slici je gužva od juče.
Pogledajte prilog 222280
Нови режим саобраћаја у Драгослава ЈовановићаKako od danas funkcioniše parkiranje? Gde se ulazi u garažu, da li iz ulice ili sa gornjeg platoa?
Funkcioniše iz ulice, samo je ona tabla nestručno urađena, pa izgleda kao da upućuje gore na plato.Kako od danas funkcioniše parkiranje? Gde se ulazi u garažu, da li iz ulice ili sa gornjeg platoa?
Da, svi idu u Kralja Milana sada.Ako vozila sad izlaze samo u Kralja Milana, kukulele. Jesam dobro povezao ?
I u Kralja Milana i žutoj traci nas čeka haos.
Kakva je popunjenost garaze u Dr Aleksandra Kostica? Da li se moze naci mesto u svako doba dana i zna li neko kada je garaza izgradjena?
Apsolutno istinito. Pre neki dan sam uspeo ranije da dođem kući, oko pola 3 taman ispred ulaza. Parkirao sam se u 5 do 3. Toliko.Ne bi verovali koliko ljudi koji radi na NBG u poslovnim zgradama parkira automobile u stambenim blokovima gde nema zone, čuo sam jednog da parkira 2km od posla i da mu nije problem što toliko pešači jer uštedi pare. Treba što pre uvesti zonu kako bi se ova zloupotreba smanjila.