Šta je novo?

Park Apartmani Kalemegdan - [ Stambeni objekat ]

Meni se javljaju baldahini i wild parties po krovovima...daj boze da gresim.

Izlazak iz garaze kraj Pedagoskog Muzeja.

472787136_1794530024669602_5454605391256822631_n.jpg

Ово је дивља градња с којом бих се прво обрачунао. Толики јавашлук на тако битној локацији.

Ово је дивља градња с којом бих се прво обрачунао. Толики јавашлук на тако битној локацији.
da budemo precizni, samo su golubarnici (dodaci na ponthouse stratu) divlja gradnja, ostali deo je imao papire.

И ти папири су врло спорни са аспекта урбанистичке валидности толике спратности на тој локацији. Оно, и наводни београд има све папире из домена планерске документације и дозвола.

Na renderu golubarnika nema, ali koga briga. Prvo dobili upotrebnu dozvolu pa ovo dodali. Mogli su i vise od ovoga, cudi me da nisu.

Screenshot 2025-01-11 at 09.41.41.png

472792547_958716982341562_5491320319726796645_n.jpg
472787784_616983777569883_8674740979406409610_n.jpg
Screenshot 2025-01-11 at 09.36.46.png
kalemegdan-park-cube-partners-02.jpg

Poslednja izmena:
Тако је, исту ствар сам јуче поставио на теми о дорћолским пројектима, где је дозидан далеко већи голубарник. Вредело би замислити се око тржишне вредности тих вишкова голубарника, које могу да пређу и милион евра, нарочито када црква зида, па рентира кладионици. Живот је игра.

A nije golubarnik ako je uradjeno u arhitektonskom stilu,drugo je ako je nije po urbanizmu, imate onu jednu zemlju (dal pariz,ima više takvih bogatih zemalja koji su to uradili ustvari ili krajevi u odredjenim ) de su svi digli po etažu,ali su se uklopili u sredinu estetski,možda su čak sa dozvolom radili…

Dakle na najskuplje kvadrate u gradu (tu negde) dodaju ovaj golubarnik, stvarno je za zatvor i rušenje cele zgrade...

Ni investitor na svom sajtu nema ovaj dodatak. https://aleksandar-gradnja.rs/projekti/
meni iskreno nije jasno kako zbog ostalih kupaca i budućih stanra mogu ovo da rade. ti kupci su zasigurno mnogo imućni ljudi čim su platili cenu takva kakva je bila. tako imućni ljudi aposlutno traže da se pitaju i da se od njih traži saglasnost za ovakve stvari. ne pričamo o nekim penzosima koje bahati dripci prevode žedne preko vode. ja da sam taj imućni lik koji je dao silne pare da kupi stan u ovakvoj zgradi sile nema da bih dozvolio da mi se zgrada ovako narušava zbog nečije samovolje. baš čudno dešavanje iskreno...

A šta ako je goran vesić il npr zorana mihajlovic vlasnik stana

s
Au čoveče kakvi seljaci, tačno se vidi kako su ti ljudi došli do para i odakle su došli.., stvarno nemam reči. Ali definitivno su problem ljudi čiji je posao da ovo spreče da se desi, na žalost od njih ništa, muka mi je od tih ljudi koji su plaćeni da ne rade ništa..
studenti će sve to rešiti :)

Koliko prekrsaja na jednom mestu, inspekcija cuti. Ja ne znam zasto je ova zgrada stavljena u rubriku zavrsenih kada to ocigledno nije. Ima li kraja!

Pogledajte prilog 228947

Meni generalno nije jasan kriterijum na bb, ova ili Revolucija kod Vuka su očigledno još u izgradnji a brže bolje prebačene u gotove, dok se tema o Galeriji drži u izgradnji iako je gotova godinama unazad i tamo sada čitamo koje se prodavnice otvaraju/zatvaraju. Takođe tc Ušće tema je mogla da se prebaci u rekonstrukcije dok traje ovo preuređivanje, ovako mnogima prođe ispod radara u gotovim projektima.

Vrh