Dugo mi se već mota ova ideja po glavi, pa sam rešio da je podelim. Odmah da se ogradim da ne znam koliko je tehnički izvodljivo i da li je neko već predlagao nešto slično.
Što više razmišljam na temu ove konekcije, ona mi izgleda sve logičnije i neophodnije, ali jedini problem su, naravno, finansije. Jedno od rešenja je mostarina (tunelarina?) , ali to na više nivoa ne bi bilo pametno . Onda mi je palo na pamet nešto što možda ima.l mnogo više smisla - mostarina na Brankovog mostu,kojom bi se finansirala izgradnja ovog tunela. Prvo, ovim bi se destimulisao tranzit vozila kroz centar, a, izgradnjom tunela i proširenjem tramvajskog mosta bi imali sasvim dovoljno alternativa. Drugo, naplatom na već "razrađenom" putnom pravcu bi se prikupilo znatno više sredstava: trenutan promet je 70,000 vozila dnevno; "pesimistički" da pretpostavimo da se prepolovi, puta npr. 100dinara =10 miliona evra godišnje, što zvuči kao više nego dovoljno da se pokrije barem veći deo troškova izgradnje tunela.
Prednosti ovakvog rešenja su više nego očigledna, ali da naglasim najbitnija - rasterećenje Kneza Miloša i Brankovog mosta i izmeštanje saobraćaja iz Kalemegdanske tvrđave.
Još jedna pozitivna strana je postavljanje sistema brze naplate, koji se, kad zaživi u većem obimu, posle može koristiti i za finansiranje drugih saobraćajnih projekata (tunel Savamala-Francuska, delovi ump-a...).