Ambassador
Advanced
Svaka čast policiji!
edit: I žandarmeriji!
edit: I žandarmeriji!
Treba uvesti minus za reputacijutrialin":2vebiyl0 je napisao(la):eto sta se desi kad 200 pedera blokira zivot 2 miliona ljudi u BG
Ne kontam? Mada mislim da je interesantno da se u cilju promocije morala to zabrani svima. Nek svako svoju seksualnost drži u svoja četri zida, narednih 50 godina.trialin":1aeaa30s je napisao(la):AL im je uspeh sto su prosetali sa 5000 policajaca koji su primili batine umesto njih ,ja mislim da ni za 50 godina nece se usuditi da se 2 pedera sama drze za ruke i setaju ulicama Bg.Sad ce da se kriju godinu dana po kucama do sledece godine i tako u nedogled.
Netrebaju , ne sada da bi homoseksualci imali manja prava, vec, da ne bi doslo do nereda, i ne daj boze da neko pogine. Mislim parada se treba odrzati onda kada se homofobicnost smanji.Eto sinoc sam se raspravljao sa jednom curom, jer sam bio protiv gay brakova a ona za. Znam da ce mnogi da kazu da cilj opravdava sretstvo, i da se tako treba boriti protiv rasizma, i da ce vremenom ljudi prihvatiti drugacije od sebe. I ja sam za to ali bih odlozio celu paradu barem za deset godina. Mislim da bi se smanjio jaz izmedju navijaca i Homoseksualaca, trebaju po meni gostovati na televiziji i iznositi svako svoje argumente, uz prisustvo policije naravno. I tako bi svi gledali oci u oci jende u druge i pricali nesmetano. I narod bi gledao sa tv/a tako da bi se samim gostovanjem smanjilo i nasilje a i homofobicnost.trialin":2cp1taoc je napisao(la):Iako nisam iz Bg ja sam uz Djilasa 100 posto covek je u pravu i najpametniji medju danasnjim politicarima :kk:
"Beogradu ne trebaju ovakve manifestacije"
http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=42419Ne slažem se i ne razumem potrebu da se na ovaj način iskazuje nečije seksualno opredeljenje, ali stojim iza toga da svako, baš kao i ja, ima pravo da iznese svoj stav i pokaže ga na način za koji misli da je najprikladniji, poštujući sve propise kako u gradu tako i u državi.
kazne treba generalno povecati za 200-300% uopsteno. ne znam sto je to bio problem da uvedu i 2000. Ako nista drugo kriminal, nasilje bi se smanjilo a budzet Srbije bi bio veci za nekoliko desetina, da desetina miliona, od 2000 pa na ovamo.b_tuta":3aqpab0a je napisao(la):Jooj, kolko sam besan na te debile sto lome izloge i prave sranje! :rant:
Trebali su lepo devetog redom u 48casovni bezbednosni pritvor njih par stotina (vodja) i cao zdravo. A sad lepo pohapse njih 1000, pa u tvorza. Ne, jos bolje! svakome po 40-50 hiljada kaznu! Taman da prebiju troskove.
AAAH! Jbt jos sam besan a pisanje po forumima ne pomaze! Sta da radim?
To je stara vest, sad je na studiu b rekao nešto bliže onom što je trialin preneoAmbassador":188phop9 je napisao(la):Trialina treba banovati zbog spamovanja - Đilas to NIJE rekao 2010, 17.9. je rekao:
http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=42419Ne slažem se i ne razumem potrebu da se na ovaj način iskazuje nečije seksualno opredeljenje, ali stojim iza toga da svako, baš kao i ja, ima pravo da iznese svoj stav i pokaže ga na način za koji misli da je najprikladniji, poštujući sve propise kako u gradu tako i u državi.
Ja volim Lezbejke samo da se zna. :kk:trialin":2yqj6zy3 je napisao(la):hehe pederi prave zurku u marici ovo je za CNN
http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2010/10/10/6341322/parada-povratak-527.jpg
Ma mnogo je on pametan.trialin":1iuv9lo5 je napisao(la):Iako nisam iz Bg ja sam uz Djilasa 100 posto covek je u pravu i najpametniji medju danasnjim politicarima :kk:
na stranu sta je rekao onaj demagog Djilas rekaoBOKI SMOKI":u9mn61hj je napisao(la):Netrebaju , ne sada da bi homoseksualci imali manja prava, vec, da ne bi doslo do nereda, i ne daj boze da neko pogine. Mislim parada se treba odrzati onda kada se homofobicnost smanji.trialin":u9mn61hj je napisao(la):Iako nisam iz Bg ja sam uz Djilasa 100 posto covek je u pravu i najpametniji medju danasnjim politicarima :kk:
Lepo rečeno!hazard":2wgeyjhi je napisao(la):Cekaj bre malo Mateja. Aj zaboravi ne trenutak da su ovde u pitanju homoseksualci, zaboravi na svoj licni stav prema tome da li oni treba da paradiraju ili ne, zaboravi sve te detalje.
Grupa A hoce da se proseta gradom, jer je to njihovo pravo. Grupa B hoce da ih zbog toga bije. A ti ovde negodujes zbog stava Grupe A. Nebitno je zbog cega seta Grupa A. Hoce li ovi huligani sutra hteti mozda i tebe da biju kada budes hteo da protestujes zbog ovoga ili onoga, i da zbog toga opet razbijaju grad?
Izvini, ali ovaj tvoj komentar lici na ono "oprostice ti Djura sto te je tukao". Ta mrznja je izlivena jer postoji - a to je bitno, ne to sto je izasla na videlo. Je li resenje gurati sve to pod tepih? Treba da zazmurimo nad cinjenicom da u Srbiji postoji odredjeni postotak mladih ljudi kojima nije jasno da njihovo neslaganje sa nekom drustvenom pojavom (sto je skroz njihova licna stvar, i pravo) ne znaci da je opravdano da izadju na ulice da biju i razbijaju???
Pa postoje situacije za koje se zna da ce oni da reaguju. Ne bih koristio nikakvo svoje politicko pravo ako znam da ce zbog njega da se proliva krv. Bilo sta da treba da uradim i da imam pravo na to al po cenu da oni koji m i jemce to pravo zavrse u bolnici.Goldstein":ab3xu1oe je napisao(la):Lepo rečeno!hazard":ab3xu1oe je napisao(la):Cekaj bre malo Mateja. Aj zaboravi ne trenutak da su ovde u pitanju homoseksualci, zaboravi na svoj licni stav prema tome da li oni treba da paradiraju ili ne, zaboravi sve te detalje.
Grupa A hoce da se proseta gradom, jer je to njihovo pravo. Grupa B hoce da ih zbog toga bije. A ti ovde negodujes zbog stava Grupe A. Nebitno je zbog cega seta Grupa A. Hoce li ovi huligani sutra hteti mozda i tebe da biju kada budes hteo da protestujes zbog ovoga ili onoga, i da zbog toga opet razbijaju grad?
Izvini, ali ovaj tvoj komentar lici na ono "oprostice ti Djura sto te je tukao". Ta mrznja je izlivena jer postoji - a to je bitno, ne to sto je izasla na videlo. Je li resenje gurati sve to pod tepih? Treba da zazmurimo nad cinjenicom da u Srbiji postoji odredjeni postotak mladih ljudi kojima nije jasno da njihovo neslaganje sa nekom drustvenom pojavom (sto je skroz njihova licna stvar, i pravo) ne znaci da je opravdano da izadju na ulice da biju i razbijaju???