A? Sori, preskočio sam par rečenica u glavi
, i molim te, ili me poštuj ili nemoj, nemoj samo da me "ispoštavaš".
relja":d0jpth43 je napisao(la):
Da smo mi neka uređena zemlja u kojoj ljudi imaju posao i od kojeg mogi da žive, kupe stan, kola, mogu da putuju, u kojoj državne službe funkcionišu, škole stvarno uče decu, u kojoj se ne maltretiraš da izvadiš dokumenta i u kojoj vozači ne gaze policajce, političari ne pune džepove kriminalcima, dilere niko ne dira, klinci ne duvaju ISPRED ulaza... koga bi uopšte bilo briga šta rade pederi ... ili bilo ko drugi?
U kojoj se zemlji je tako? Ni u jednoj, a opet mnoge imaju vrlo visok status gej prava. To nije nikakv bauk, niti treba da bude. Ali ako su građani isfrustrirani svojim ličnim problemima, nalaziće raznorazne ventile - pedere, lezbejke, sekste, druge crkve, druge religije, druge nacije, i svi oni će im biti krivi za njihovo stanje. Takođe, mnogi od njih će krenuti na priče o moralu, itd. (u koje spada oblačenje žena, npr.), ali da li je njihova nesposobnost da primete stvarni izvor njihove nesreće izgovor i opravdanje da se nečija prava ne poštuju? Mislim da nije, a uostalom, takvih "izgovora" se može naći u nedogled.
I, da, ja sam 91 čekao pehar na Marakani, pa me to ne sprečava da odem.
Takođe, stoji da jedino zajedničko što ova sada Zvezda i ondašnja imaju je stadion i ime...
edit: Opet sam se zaje*******ao, ne u kojoj je zemlji tako, nego u kojoj zemlji nije tako, odnosno - koja zemlja je uređena? Nijedna.
Uh, valjda ga ubodeh..