Šta je novo?

Pančevački most

Cak i onog obnovljenog segmenta sa novom rampom? Pa dobro, nove rampe i moraju da budu drugačije. Za Viline Vode mora da ima direktna silazna rampa, kao i ulazna, sa obe strane, a ne da se kruzi okolo preko B.D. Stefana kao sada.

Šta se dešava na pančevcu, od rane zore je zakrčena traka ka Pančevu na pola mosta. Tabloidi pišu o tome al nema vesti šta se desilo?

To treba da se po naredbi policije gsp skloni sa mosta i da se ispostavi racun onom ciji je bus

Ne kapiram, kako je uspeo
da ga okrene na krov ? 🤯
Ne verujem niti da je brzo vozio zbog dece, stanja samog Pancevca i ogranicenja brzine.
Jedino što bi moglo da je naglo ,,cimnuo,, volan kako bi izbegao neku opasnost na samom mostu, tipa ispred njega od nekog vozila u pokretu otpao tocak ili teret koj je prevoźen a to se ne spominje u tekstu.

@boca-ica

Ne liči da se auto okrenuo na krov, jer bi i krov bio ulubljen. Čak i da se posle ispravio posle obrtanja.

Tu gde se taj auto nalazi na šinama, skroz sa leve strane leve trake se nalaze 3-4 slivnika na svakih 30-50m koja su utonula i ako voziš na manje od pola metra do ivice kolovoza, postoji šansa da ti točak upadne u taj jedan i da cimne ceo auto baš jako. Pa posle da li se neko uspaniči ili ne, pokuša da koriguje cim... ko zna, ali mesto je dugo vremena poznato kao problematično i naravno kao i uvek, ignoriše se za sanaciju.

edit: evo kako to izgleda sa yandex mapa, sa time na umu da je taj slivnik nekad prljaviji, nekad očišćeniji i dublji.
download.png

Dok sam bio zaglavljen u gužvi na ,,Pančevcu", pogledao sam ogradu i trotoar na par mesta, tamo gde sam bukvalno stajao. Pokušavam da nađem reč kojom bi stanje opisao - ali mi se čini da za to stanje još nije izmišljeno ime.

Има. Том стању само "т" промениш у "р"

@boca-ica

Ne liči da se auto okrenuo na krov, jer bi i krov bio ulubljen. Čak i da se posle ispravio posle obrtanja.

Tu gde se taj auto nalazi na šinama, skroz sa leve strane leve trake se nalaze 3-4 slivnika na svakih 30-50m koja su utonula i ako voziš na manje od pola metra do ivice kolovoza, postoji šansa da ti točak upadne u taj jedan i da cimne ceo auto baš jako. Pa posle da li se neko uspaniči ili ne, pokuša da koriguje cim... ko zna, ali mesto je dugo vremena poznato kao problematično i naravno kao i uvek, ignoriše se za sanaciju.

edit: evo kako to izgleda sa yandex mapa, sa time na umu da je taj slivnik nekad prljaviji, nekad očišćeniji i dublji.
Pogledajte prilog 233443
Tu celom dužinom uz prugu treba i ograda a za slivnike ubosti štap sa natpisom 3 god nerada Srbija puteva

Као онај чова што сваки дан вози бајс са три џамбо пијачарке пуне згажених лименки.

Taman htedoh da kažem prelazio sam, ali taj sa limenkama me pokopao.

Vrh