Šta je novo?

Pančevački most

Cak i onog obnovljenog segmenta sa novom rampom? Pa dobro, nove rampe i moraju da budu drugačije. Za Viline Vode mora da ima direktna silazna rampa, kao i ulazna, sa obe strane, a ne da se kruzi okolo preko B.D. Stefana kao sada.

Šta se dešava na pančevcu, od rane zore je zakrčena traka ka Pančevu na pola mosta. Tabloidi pišu o tome al nema vesti šta se desilo?

To treba da se po naredbi policije gsp skloni sa mosta i da se ispostavi racun onom ciji je bus

Ne kapiram, kako je uspeo
da ga okrene na krov ? 🤯
Ne verujem niti da je brzo vozio zbog dece, stanja samog Pancevca i ogranicenja brzine.
Jedino što bi moglo da je naglo ,,cimnuo,, volan kako bi izbegao neku opasnost na samom mostu, tipa ispred njega od nekog vozila u pokretu otpao tocak ili teret koj je prevoźen a to se ne spominje u tekstu.

@boca-ica

Ne liči da se auto okrenuo na krov, jer bi i krov bio ulubljen. Čak i da se posle ispravio posle obrtanja.

Tu gde se taj auto nalazi na šinama, skroz sa leve strane leve trake se nalaze 3-4 slivnika na svakih 30-50m koja su utonula i ako voziš na manje od pola metra do ivice kolovoza, postoji šansa da ti točak upadne u taj jedan i da cimne ceo auto baš jako. Pa posle da li se neko uspaniči ili ne, pokuša da koriguje cim... ko zna, ali mesto je dugo vremena poznato kao problematično i naravno kao i uvek, ignoriše se za sanaciju.

edit: evo kako to izgleda sa yandex mapa, sa time na umu da je taj slivnik nekad prljaviji, nekad očišćeniji i dublji.
download.png

Dok sam bio zaglavljen u gužvi na ,,Pančevcu", pogledao sam ogradu i trotoar na par mesta, tamo gde sam bukvalno stajao. Pokušavam da nađem reč kojom bi stanje opisao - ali mi se čini da za to stanje još nije izmišljeno ime.

@boca-ica

Ne liči da se auto okrenuo na krov, jer bi i krov bio ulubljen. Čak i da se posle ispravio posle obrtanja.

Tu gde se taj auto nalazi na šinama, skroz sa leve strane leve trake se nalaze 3-4 slivnika na svakih 30-50m koja su utonula i ako voziš na manje od pola metra do ivice kolovoza, postoji šansa da ti točak upadne u taj jedan i da cimne ceo auto baš jako. Pa posle da li se neko uspaniči ili ne, pokuša da koriguje cim... ko zna, ali mesto je dugo vremena poznato kao problematično i naravno kao i uvek, ignoriše se za sanaciju.

edit: evo kako to izgleda sa yandex mapa, sa time na umu da je taj slivnik nekad prljaviji, nekad očišćeniji i dublji.
Pogledajte prilog 233443
Tu celom dužinom uz prugu treba i ograda a za slivnike ubosti štap sa natpisom 3 god nerada Srbija puteva

Vrh