Šta je novo?

Održavanje vozila

Taman me podseti kada sam neki dan video deo branika od nekog GSPovog autobusa kako je lepo polozen na ogradu kod semafora u blizini stanice Univerzitet Singidunum. A onda sam sinoc na busu na 309 video kako fali isti taj deo zadnjeg branika, ne secam se gbr, ne znam da li je onaj branik od njega ostao ili je vec ranije izgubio. Uglavnom je i taj krntija, prljav od ulja, limarija iskrivljena. A dok sam bio unutra, pomislio sam da je neko jeo praziluk pa usao u autobus, a ustvari je to bio miris iz motora. Toliko...

bazinga":1gba0vdm je napisao(la):
Nema to blage veze sa bilo kakvim dilom, jedini je ovakav u pogonu, nema sa kog da skinu a nema se para za druge... Samo sto onda treba da se lepo ugase i puste druge firme da voze... Nikad skuplja i nikad ocajnija usluga...

Једини у погону, али не једини на свету. И нема потребе да се скида са неког другог већ да се закрпи. Притом он није имао никакав удес колико знам па је ово чисто иживљавање..

Ако сте се питали зашто је овај ФАП стално накривљен, ево одговора. Па он је наштелован тако да му диспеј буде раван са људским погледом и тиме читак.

2mfx9vt.jpg

Johnny, jel bih mogao da iskoristim tvoju sliku i da posaljem GSPu? Pre mesec dana sam se zalio da su pustili dva autobusa u saobracaj sa neispravnom signalizacijom i odgovorili su mi da je izvrsena vanredna kontrola celog voznog parka u Kosmaju i da ce biti otklonjeni kvarovi. A evo opet dokaza da lazu, ili da opet, bez obzira na pretnje, pustaju neispravna vozila u saobracaj.

:lol: малопре се покварио #87 у Зк, стоји паркиран, а предњи леви мигавац ради тотално независно од осталих. Неким својим темпом, како су то успели? То никад до сад нисам видео :|

marrecar":r5y1t4t6 je napisao(la):
Johnny, jel bih mogao da iskoristim tvoju sliku i da posaljem GSPu? Pre mesec dana sam se zalio da su pustili dva autobusa u saobracaj sa neispravnom signalizacijom i odgovorili su mi da je izvrsena vanredna kontrola celog voznog parka u Kosmaju i da ce biti otklonjeni kvarovi. A evo opet dokaza da lazu, ili da opet, bez obzira na pretnje, pustaju neispravna vozila u saobracaj.

пошаљи слободно

Sjajan je ovaj, juče su pustili na 304 (veliki deo deonice potpuno neosvetljen) bez ijedne svetlosne signalizacije koja radi na zadnjoj strani vozila.

Данас сам се први пут возио 26 до Вуковог споменика гб 1095.Канта ради као трактор,изнад 2. врата(унутра)нешто иструлило. :bash: :bash: Требало му је око једног минута да се попне уз Француску.

GB346
odvaljena sipka

sedista su ispala iz lezista

GB606 sa potpisima izmedju prvih i drugih vrata :roll:

И то у Мерцедесу! Еко бус из Космаја!

Da vidiš mahovine po garažama... Ne znaš jel si uš'o u šumu ili u garažu nekog prevoznika...

ко одржава 31? видех данас први пут Јапанца на њој, па ме занима чија је линија

SP "Karaburma" kao i do sada.
"Japanci" su "otključani", tako da se mogu videti svuda, konkretno ima ih i na 71, 9a, 75 i sl...

Значи, уговор је истекао или су Јапанци одустали. Значи, те бусеве ћемо виђати још две године макс и одоше за Железник.

Vrh