Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Ulica kojoj je potrebna kompletna rekonstrukcija obeleženom deonicom na prvoj slici a ne oni izumi zalepi plastelin lopatom pa posle prve kiše vraćanje u prvobitno stanje.
Milana Predića, MML, izlaz na petlju Lasta u pravcu ka gradu..
01-milana predica pred petlju lasta.jpg


02 rascep.jpg02-.jpg03-.jpg04-deformacija puta.jpg05-.jpg



Ko ima gume dot 2021/2022 neka ne prilazi ovde pregrme samo polovne ili protektirane gume tj manje žališ za uništenim gumama., tenkovi bi sa lakoćom gazili... Nije ništa bolji ni prilaz iz pravca VML- Milošev kladenac (posledica teškog saobraćaja iako i na jednoj i drugoj strani piše da je zabranjeno kretanje vozila preko 3.5t). Crno X na 1. slici su dve ubitačne rupe ...
 

Prilozi

  • 03 iskop.jpg
    03 iskop.jpg
    174,4 KB · Pregleda: 98
Solecar lepo da se sređuju staze, kod brata na Konjarniku oko hotela Srbija isto ovako raspad oko zgrada, staze nisu dirali od izgradnje naselja, a isto prelepe parkovske površine. Tako malo treba da se sve to upristoji.
 
Sređen je u skorije vreme park / igralište iza samog hotela. A da bi trebalo da se srede unutarblokovske staze na Konjarniku i Šumicama, trebalo bi. Jedan deo njih je u solidnom stanju, a jedan deo u fazi raspada. I to sve od Grčića Milenka pa do Mirka Sandića, odnosno od autoputa do Gospodara Vučića. Isto tako bi trebalo da se sredi i ograda škole koju oivičuju ulica Grčića Milenka i park Šumice, jer se ozbiljno nakrivila na nakim delovima, a negde je uopšte nema.​
 
Ja sam ubeđen da kada bi sa sadašnjim kapacitetima krenuli da renoviraju sve što treba (staze po parkovima, trotoare, kolovoze) da ne bi stigli sve da srede u centralnim gradskim opštinama bar za 3 mandata.
 
Pa tempom kojim rade pojedine lokacije, ni 5 mandata im ne bi bilo dovoljno. Sa druge strane, da se radi kao što je urađena Studentska u bloku 34, barem jednom nedeljno bi gradski oci išli na svečano otvaranje rekonstruisanih lokacija.
 
Od jutros kolaps na potezu Bulevar despota Stefana - Terazijski tunel i okolnim saobraćajnicama zbog radova, i izgleda da će biti tako narednih 20. dana,

Због редовног одржавања Булевара деспота Стефана (Стари град), на делу од Скадарске до Цетињске улице, као и поплочавања тротоара у висини окретнице „Трг републике”, од 1. до 20. октобра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови подразумевају заузеће предметне деонице и тротоара Булевара деспота Стефана на делу од зоне раскрснице са Француском улицом до зоне раскрснице са Улицом браће Југовића, због чега ће се возила јавног превоза кретати измењеном трасом.
 
Zbog čega su soecijalci ponovo raskopali pojedine segmente u Omladinskih brigada gde su menjali cevi pre par meseci?

I da li se zna da li je u planu zamena asfalta u Tosinom bunaru na potezu izmedj Pariske komune i bul. Zorana Djindjica? Tu je vise zakrpa nego originalnog asfalta, a nove rupe se redovno otvaraju.
 
Čučković je rekao juče u BG hronici da se radi spajanje toplana NBG i Zemun, i da su zato radovi u Omladinskih brigada, kao i da je toplana u Zemunu prešla na gas.
 
Jasno je šta se radi, ali nije jasno zašto se ponovo raskopava. Da podsetim da je cela desna traka bila dignuta i da su zamenjene cevi i asfalt pre oko mesec, dva, tri.
 
Upravo to. Celu trasu su raskopali i radili po 4-5 nedelja svaku deonicu u Omladinskih brigada. Svaki dan prolazim tuda, ali nisam uspeo da dokučim šta su sada "popravljali". Srećom završila se i ta saga. Jutros samo jedno parče kod Airport City-ja je bilo ograđeno, možda su i to danas popodne pustili, nisam obraćao pažnju kad sam se vraćao nazad ka Zemunu.
 
Inače,presvlače asfalt u Bulevaru Nikole Tesle od Ulice Ušće do Palate Srbija u smeru ka Trešnjinog cveta,a planiraju isto da urade skroz do Trešnjinog cveta u oba smera.Iznenadio sam se kada sam naleteo na radove,jer su tu poslednji put presvlačili gornji sloj asfalta na nekoliko najkritičnijih mesta pre 4-5 meseci.
 
Pa nije mi to nikakvo iznenadjenje, oni su obecali da ce promeniti asfalt posle vojne parade kada su ga tenkovi unistili. Medjutim toliko godina je proslo a oni su ostavili taj ocajan asfalt.
 
Sta ce mi izvor, prolazim tuda svaki dan, narocito je bilo ocajno stanje na raskrsnicama. Autobusi su prosto skakali po ulegnucima
Generalno su loše odradili asfaltiranje nakon radova. Od prvog dana kad su pustili saobraćaj kolovoz je bio prilično valovit. Ali ajde, da im oprosti čovek jer su Ugrinovačku za divno čudo vrlo lepo asfaltirali. 😁
 
Vrh