astrodule
Professional
Upravo. Vesić je rekao da je ulica završena. Doduše, posle piše da je omogućeno ljudima da prođu.
Da budemo precizni naslov kaže
Vesić kaže
Ovako "završene" ulice se na najavljuju i "otvaraju". @WhiplashˇNemoj da se praviš naivan i da ne znaš šta mi ovde pišemo.
Zaista me nekada zanima koliko su likovi poput tebe plaćeni da brane SNS po svaku cenu. Ako niste plaćeni, onda ovo radite iz uverenja, ali valjda shvatate koliko ispadate glupi u pokušajima branjenja ovakvih stvari.
Možda i sve to radite namerno da bi vas stranka zaposlila ili unapredila.
A možda i samo volite da udarate kontru svima i bukvališete po svaku cenu.
Da budemo precizni naslov kaže
Završen prvi deo ulice Braće Jerković od Darvinove do Jovana Belića
Vesić kaže
Kada su radovi počeli obećao sam građanima da će ovaj deo ulice moći da koriste od 17. Jula, napisao je na svom Fejsbuk nalogu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.
Druga faza, u kojoj rekonstruišemo ovu ulicu od Meštrovićeve do Pive Karamatijevića, biće završena 31. avgusta.
Od danas građani mogu da prilaze pijaci u naselju Braće Jerković iz pravca Darvinove. Betoniran je trotoar od Darvinove do pijace i ispred samog ulaza u pijacu za nesmetano kretanje pešaka.
Beograd pobeđuje!, napisao je Vesić.
Ovako "završene" ulice se na najavljuju i "otvaraju". @WhiplashˇNemoj da se praviš naivan i da ne znaš šta mi ovde pišemo.
Zaista me nekada zanima koliko su likovi poput tebe plaćeni da brane SNS po svaku cenu. Ako niste plaćeni, onda ovo radite iz uverenja, ali valjda shvatate koliko ispadate glupi u pokušajima branjenja ovakvih stvari.
Možda i sve to radite namerno da bi vas stranka zaposlila ili unapredila.
A možda i samo volite da udarate kontru svima i bukvališete po svaku cenu.