Ne znam stf, ne kažem da sam mafijaši tako parkiraju, ali ja verujem da kada policija stigne do tih delova gde je haos sa parkingom, da ipak ne smeju ništa da učine. Dovoljno je otvoriti instagram, tražiti lokal kao npr. Caffe BistroN2, ili Caffe The Face i pogledati slike likova. To su sve likovi koji voze, što kažu matori, "besna" kola, a svaki dan, ceo dan vise u tim kafićima. Samo mi nije jasno baš odakle im novac za takva kola. Problem je jednostavno rešiti, pogotovo u Vinči, ali mislim da je svima jasno zašto nije. Ne kažem da je policija umešana i slično, nego obrnuto, da ne sme da se meša. Za ostale lokacije koje si naveo, stvarno ne bih da nagađam jer ne znam gde su ni ko tu pravi problem.
Mislim, generalno je to problem u Srbiji, pa i na Balkanu, sa parkiranjem.
Ali ovo što je Šomi spomenuo, kod prodavnice u Zabranskoj, to već može policija da reši, jer tu parkira obični nevaspitani šljam. Pa čak i svakodnevno prolazi patrola, pogotovo uveče kada obilaze Zabransku/Vojvode Stepe zbog dilera i napaljenih parova koji naprave pauzu u voćnjacima. :laugh:
Uh, kad bi Oko Sokolovo prošlo celim Gročanskim krajem, pa odmah bi isplatili sva vozila i svu opremu koju su uzeli.