Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

13.05.2025.

ОДЕЉЕЊЕ ЗА ОДРЖАВАЊЕ МОСТОВА И РУШЕЊЕ ОБЈЕКАТА

СТАРИ ГРАД

Краљице Наталије-армирање парапета изнад улаза у подземни пролаз

НОВИ БЕОГРАД
Мост преко Булевара Арсенија Чарнојевића у улици Народних хероја-антикорозивна заштита ограде на пешачкој стази моста

Što se tiče radova kod Bogoslovije, sredili su Mije Kovačevića, ranije Ruzveltovu, sad Dragoslava Srejovića donji deo, ali nekako uvek promaše sam kružni tok, koji je tako izrovan vremenom! Nije strašno (kolotrazi idu u krug zajedno sa trakama kružnog toka, pa nema mnogo grickanja), ima i mnogo gorih ulica, ali ako su već 3 prilaza renovirali, kako nisu uzeli jedan - dva vikenda za sam kružni tok!!!
Da ne kažem još da su u špicu neophodni semafori, jedini prohodan prilaz ne od Višnjičke, sreća baš taj ja koristim.

15.5.2025. Aleksandra Dubčeka
1.jpg
2.jpg
1.jpg
2.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Stvarno bi mogli da završe A. Dubčeka. Kao da rade ne znam šta…baš se odužilo…

Što se tiče radova kod Bogoslovije, sredili su Mije Kovačevića, ranije Ruzveltovu, sad Dragoslava Srejovića donji deo, ali nekako uvek promaše sam kružni tok, koji je tako izrovan vremenom! Nije strašno (kolotrazi idu u krug zajedno sa trakama kružnog toka, pa nema mnogo grickanja), ima i mnogo gorih ulica, ali ako su već 3 prilaza renovirali, kako nisu uzeli jedan - dva vikenda za sam kružni tok!!!
Da ne kažem još da su u špicu neophodni semafori, jedini prohodan prilaz ne od Višnjičke, sreća baš taj ja koristim.

Kad smo kod ovog poteza (uslovno rečeno), ima li nekih planova za sredjivanje Bulevara despota Stefana? Intenzitet saobraćaja se povećava rapidno na tom potezu a ulica je krpež na krpež...

Kad smo kod ovog poteza (uslovno rečeno), ima li nekih planova za sredjivanje Bulevara despota Stefana? Intenzitet saobraćaja se povećava rapidno na tom potezu a ulica je krpež na krpež...
Bilo je nekoliko krpljenja, pa osim oko Banije i malo ispod, prilično je ok. Pre je bilo strava i užas. Jasno je da fali u sredini traka sa promenom smera, ali koga briga... Evo pre pola sata kolona od Trga do kraja žute trake.

Vrh