Obnova ulice Vojislava Ilića.
Radove izvodi Beograd put, prema rečima vozača 29 I faza radova traje do 3.6.2025. Pretpostavlja da je I faza zamena desne strane ulice sa dve kolovozne trake do Gospodara Vučića. Koje su ostale faze nije znao da mi kaže. Za vreme radova saobraćaju zamenski autobusi a stanice od Bregalničke do ATŠ su ukinute, sa desne strane gledano od grada a sa leve strane normalno staju. Nisam video obaveštenje na stanici, ljudi čekaju normalno a vozači neki staju a neki ne s obzirom na to da putnici pretrčavaju dve trake pod radovima. Vozila saobraćaju levom stranom ulice, sa po jednom trakom u oba smera. Trake su dosta uske i vozači autobusa imaju dosta problema da se provuku između signalizacije. Pošto autobusi staju regularno na stanicama ka gradu i na taj način zaustavljaju kompletan saobraćaj u toj traci, potez u smeru Gospodara Vučića - Žička je za izbegavanje.
Menja se samo habajući sloj, od raskrsnice ulica Grčića Milenka i Vojsilava Ilića do rakrsnice ulica Gospodara Vučića i Vojsilava Ilića.
Pogledajte prilog 240232
Krenulo je afaltiranje od raskrsnice sa Grčića Milenka
Pogledajte prilog 240233
Bitumen
Pogledajte prilog 240234
Slivnici i šahtovi se ne menjaju
Pogledajte prilog 240235
Pogledajte prilog 240236
Kamioni sa vrelim asfaltom
Pogledajte prilog 240237
Skidanje habajućeg sloja oko šahtova.
Inače sam prebrojao tri grebalice a s obzirom na to da je nedelja iznenađen sam dinamikom radova.