Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

20250526_123143.jpg

20250526_123238.jpg

Видим да и на овом сајту могу да се виде планирани, текући и завршени радови по граду, мада вести о завршетку радова у неким улицама које су сређене пре две године још увек нису уклоњене са сајта, као ни неки пројекти од којих се у међувремену одустало (нпр. проширење Јурија Гагарина):

Ulice su strasne. Nikad gore stanje svih ulice. I nove ulice su katastrofa, pola sahtova su propale...
Pred ulicu starine novaka, kod hitne pomoci u cvijicevoj, ogromna rupetina. Verujem da ljudi lome tockove svaki dan tamo. Stoji tako vec sigurno mesec dana...

Nije valjda na račun trotoara?

Ako je tako, znači i tu sada da očekujemo pola metra trotoara za pešake.

Mislim da ipak samo menjaju nadstrešnice. Sad sam prošao.

Pošto su ove malo više od prethodnih. Isto su uradili i prekoputa Glavne pošte.

Obnova ulice Vojislava Ilića.
Radove izvodi Beograd put, prema rečima vozača 29 I faza radova traje do 3.6.2025. Pretpostavlja da je I faza zamena desne strane ulice sa dve kolovozne trake do Gospodara Vučića. Koje su ostale faze nije znao da mi kaže. Za vreme radova saobraćaju zamenski autobusi a stanice od Bregalničke do ATŠ su ukinute, sa desne strane gledano od grada a sa leve strane normalno staju. Nisam video obaveštenje na stanici, ljudi čekaju normalno a vozači neki staju a neki ne s obzirom na to da putnici pretrčavaju dve trake pod radovima. Vozila saobraćaju levom stranom ulice, sa po jednom trakom u oba smera. Trake su dosta uske i vozači autobusa imaju dosta problema da se provuku između signalizacije. Pošto autobusi staju regularno na stanicama ka gradu i na taj način zaustavljaju kompletan saobraćaj u toj traci, potez u smeru Gospodara Vučića - Žička je za izbegavanje.
Menja se samo habajući sloj, od raskrsnice ulica Grčića Milenka i Vojsilava Ilića do rakrsnice ulica Gospodara Vučića i Vojsilava Ilića.

20250601_093003.jpg

Krenulo je afaltiranje od raskrsnice sa Grčića Milenka
20250601_093014.jpg

Bitumen

20250601_093101.jpg

Slivnici i šahtovi se ne menjaju

20250601_093152.jpg

20250601_093306.jpg

Kamioni sa vrelim asfaltom

20250601_093412.jpg

Skidanje habajućeg sloja oko šahtova.

Inače sam prebrojao tri grebalice a s obzirom na to da je nedelja iznenađen sam dinamikom radova.

Obnova ulice Vojislava Ilića.
Radove izvodi Beograd put, prema rečima vozača 29 I faza radova traje do 3.6.2025. Pretpostavlja da je I faza zamena desne strane ulice sa dve kolovozne trake do Gospodara Vučića. Koje su ostale faze nije znao da mi kaže. Za vreme radova saobraćaju zamenski autobusi a stanice od Bregalničke do ATŠ su ukinute, sa desne strane gledano od grada a sa leve strane normalno staju. Nisam video obaveštenje na stanici, ljudi čekaju normalno a vozači neki staju a neki ne s obzirom na to da putnici pretrčavaju dve trake pod radovima. Vozila saobraćaju levom stranom ulice, sa po jednom trakom u oba smera. Trake su dosta uske i vozači autobusa imaju dosta problema da se provuku između signalizacije. Pošto autobusi staju regularno na stanicama ka gradu i na taj način zaustavljaju kompletan saobraćaj u toj traci, potez u smeru Gospodara Vučića - Žička je za izbegavanje.
Menja se samo habajući sloj, od raskrsnice ulica Grčića Milenka i Vojsilava Ilića do rakrsnice ulica Gospodara Vučića i Vojsilava Ilića.

Pogledajte prilog 240232
Krenulo je afaltiranje od raskrsnice sa Grčića Milenka
Pogledajte prilog 240233
Bitumen

Pogledajte prilog 240234
Slivnici i šahtovi se ne menjaju

Pogledajte prilog 240235

Pogledajte prilog 240236
Kamioni sa vrelim asfaltom

Pogledajte prilog 240237
Skidanje habajućeg sloja oko šahtova.

Inače sam prebrojao tri grebalice a s obzirom na to da je nedelja iznenađen sam dinamikom radova.
Samo se nadam da će nastaviti i dalje, jer je od stadiona Sinđelić do Rimske desna ivica u katastrofalnom stanju.

Vrh