Jelancha
Expert
- Učlanjen(a)
- 15.11.2022.
- Pohvaljen
- 26.202
Već su krenuli da rade Terazije, zatvoreno skretanja za levo.
Звучи нереално да ће до маја месеца да заврше експропријацију у земунском делу Тошиног бунара и да крену с радовима, али волео бих да је тако.![]()
Najavljena rekonstrukcija osam ulica u Zemunu
Opština Zemun najavila je početkom marta rekonstrukciju puta u Ulici Teodora Hercla u centru ove opštine, takođe i radove u naselju Busije, u Ulici dr Đorđa Šuice, kao i u naselju Grmovac.www.b92.net
Koja ulica?Skinuli su razdelno ostrvo (onaj trougao) na skretanju iz Brankove dole ka okretnici i Narodnog fronta. Ne znam šta planiraju, na televiziji kažu da se proširuje ulica. Da neće i tu kružni tok?
Taj deo ulice nije Brankova, već Zeleni venac.Skinuli su razdelno ostrvo (onaj trougao) na skretanju iz Brankove dole ka okretnici i Narodnog fronta. Ne znam šta planiraju, na televiziji kažu da se proširuje ulica. Da neće i tu kružni tok?![]()
Ево ово се радиSkinuli su razdelno ostrvo (onaj trougao) na skretanju iz Brankove dole ka okretnici i Narodnog fronta. Ne znam šta planiraju, na televiziji kažu da se proširuje ulica. Da neće i tu kružni tok?![]()