Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Čekaj, pređeš most i onda moraš dole naokolo da bi nastavio dalje ka gradu? Za taj pešački su mogli da stave izdignuti usporivač i bio bi bezbedniji, ovako niko normalan kad ide preko mosta neće tu da se spušta dole da bi prešao ulicu pa su samo doveli pešake u situaciju da će pretrčavati bez pešačkog, osim ako ne postave pandure 24/7 da kontrolišu pešake.

Ja bih rekao da je njima ovde problem da se uklope pešački prelaz i privremeno stajalište na nekoliko godina za 9A, 78 i 83.​

Meni jedino ostaje da vozim bicikl žutom trakom i to po sred trake da me ne bi neka bu**** isekla i nastavim pravo ka zelenom vencu

Гангулизација центра града се наставља. У Васиној подигли ивичњак на споју са Вука Караџића и на свакој раскрсници у Васиној подижу бехатон плоче. Вероватно припрема за девастацију те улице на 2+2. Гангула се намерачио да подели центар града на пола овим безумним потезом.

ПС: Лик као да иде мојом бициклистичком трасом и труди се да ми онемогући коришћење бицикла до посла и назад.

Вероватно припрема за девастацију те улице на 2+2

Nadam se da ne, ali verovatno si u pravu. To je kapiram u sklopu pripreme za zatvaranje Pariske, moraju da nađu način da preusmere saobraćaj koji bi išao tuda?

U svakom slučaju biće haos kad je otvore za automobile s obzirom da je tu okretnica, a i jako je pešački prometna ulica zbog studenata, turista i same činjenice da je centar.

Да, све ово да би тај џибер могао да се бахати у службеној шкоди али и да се завале одличне локације за баште кафића на будућој џиберкој променади уместо бивше париске улице и трамвајске везе.

Meni se čini da to u Vasinoj menjaju pozicije pešačkih prelaza, čitaj ukidaju ih, pošto su na velikom broju podigli visinu ivičnjaka, a na svega nekoliko je spuštena visina, jedan od novih će biti ispred Filološkog fakulteta, pošto su tu oborili ivičnjake.

Takođe raskopali su trotoare na raskrsnici sa Dobračinom i postavili su temelje za semafore.

Ne znam baš da li će moći da zatvori Parisku. Prvo, nećemo mu dati, a drugo, koliko znam propao mu je plan oko širenja Bulevara vojvode Bojovića.

U Zemunu ove tri ulice planiraju da otvore do NG, prvi put ima dovoljno radnika od juna, rade u 17. brzini da odrade cas to pa da idu dalje. 5 meseci su nas dzaba maltretirali.

U Zemunu ove tri ulice planiraju da otvore do NG, prvi put ima dovoljno radnika od juna, rade u 17. brzini da odrade cas to pa da idu dalje. 5 meseci su nas dzaba maltretirali.

Grad veličine Beograda bi morao da više para opredeli za tu operativu i da poveća plate tim radnicima i poveća broj radnika barem 3x, sada se jedva 100 radnika prebacuje od gradilišta do gradilišta po celom Beogradu. Ja sam već rekao vaučeri Sport Visiona od 15 miliona evra (godišnje) da se preusmere na Beograd put, Zelenilo, Čistoću, mogao bi odmah da zaposliš preko 400 ljudi za duplo veću platu nego što imaju sadašnji. Osetili bi se efekti na nivou celog grada praktično istog trenutka u brzini radova i održavanju javnih prostora.

Vrh