Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Vidim da je i dalje u planu da ostane onaj divlji parking preko puta policijske stanice 🤦‍♂️

Bukvalno pored stanice ima prazan plac koji bi bio idealan za javnu garazu i ta mupova vozila!
 
🔷️
БУДУЋИ ИЗГЛЕД САВСКЕ УЛИЦЕ
🔷️


Након реконструкције, Савска ће бити једна од најрепрезентативнијих улица на нашој општини. Уз нови изглед, улица ће добити и комплетно нову пратећу инфраструктуру – нове станице градског превоза, а у наредним фазама и нове тротоаре, расвету и зеленило.

Радове ће финансирати компанија @belgradewaterfront, а предвиђено је да прва фаза реконструкције буде завршена у новембру.​

Pogledajte prilog 188393

izvor: FB Savski venac
Samo biciklističke staze nigde
 
Десна трака у Омладинских бригада на надвожњаку изнад ауто-пута у смеру ка Земуну- кратери дубине 10 центиметара и превоји висине 10 центиметара. Несхватљиво да то нису средили прошле године кад су сређивали Омладинских бригада од кружног тока до надвожњака.
 
takodje, vidim da su odradili onaj deo kod semafora milutina milankovica i antifasistickih, i nisu sredili ivicnjak za invalide. mislim, jel ima neki standard ili svako fristajluje
 
Шта су тачно радили? Ја само знам да је Секретаријат за саобраћај издао налог Путевима Београда и Београд путу да уклони или нивелише све такве ивичњаке на пешачким прелазима. Ако можеш фотографиши ивичњак да пошаљем једном човеку из Секретаријата.
 
neam pojma, dugo je tu bilo raskopano, tek pre neki dan sam video da su zavrsili. videcu ovih dana ako prolazim da slikam
 
Jao tu je toliko bilo neravno da vrat polomiš na tom skretanju
 
Screenshot_20240317_010844_Chrome.jpg

Пет месеци за 500 m... Шапић најавио да ће се радити цела главна улица у Батајници у дужини од три километра. Где бих могао да проверим о каквим радовима је реч тј. да ли је само пресвлачење коловоза (као што су рекли да ће бити, али рок 5 месеци за то је много...) или је нека темељнија реконструкција?
 

Санација Улице мајора Зорана Радосављевића


Радови на санацији коловоза у Улици мајора Зорана Радосављевића су у току, саопштено је из Градске општине Земун.

Прецизније, радови на санацији се изводе од Улице краља Михаила Зетског до раскрснице са улицама Стeвана Дубајића и Максима Бранковића, у смеру ка центру Батајнице.

Зона радова ће бити обезбеђена адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Из ове општине апелују на возаче да прилагоде брзину кретања условима на путу, уз максимални опрез у вожњи.

Реконструкција централне улице у Батајници биће завршена крајем августа, наводи се у саопштењу.

 
Ali nismo rešili problem parkiranja što se može videti na slici.
Pa kada samo zidaju i zidaju po principu "Gde god nađeš travnatu površinu ti neboder posadi". A za infrastrukturu... Prvo sami naprave problem (mislim na gustinu naseljenosti), a onda "Hajde da ga rešimo". Kao da deca igraju Sim City.
 
Vrh