Švarceneger sam zakrpio rupu na ulici, nije mogao da dočeka popravku
Glumac Arnold Švarceneger uzeo je stvari u svoje ruke nakon što mu je dosadilo da čeka nadležne za poravku rupe na ulici koja je pravila problem njemu i njegovim susedima.n1info.rs
Tadeuša Košćuška se od Pariske do Cara Dušana zove Pjarona de MondeziraOve godin ako Bog da, da se srede sve centralne ulice u užem centru grada...Tadeuša se koliko znam zove drugačije sada.
6.28 Реконструкција улице Тадеуша Кошћушка и Париске
улице 1.506.200
Bolje taj tvoj Bog da nam da sređene ulice van kruga dvojke i Vračara.Ove godin ako Bog da, da se srede sve centralne ulice u užem centru grada...Tadeuša se koliko znam zove drugačije sada.
6.28 Реконструкција улице Тадеуша Кошћушка и Париске
улице 1.506.200
Da, objavili su to na svojoj Istagram stranici.Čini mi se da u takovskoj kod pošte stavljaju pametni semafor. Izrezali su kocke ispred zaustavne linije.
Pa tebi je sredio sve ulice oko zgrade, od Bulevara Kneza Aleksandra iznad zgrade do ulice kod Prokopa ispod zgrade, sta tebe konkretno muci, cak ti je asfaltiran i parking ispred zgrade.Bolje taj tvoj Bog da nam da sređene ulice van kruga dvojke i Vračara.
Provozaj se malo kroz ostatak grada, ako ti ne otpadne tocak stranacke limuzine, posto je sve preko 18" rizicnoPa tebi je sredio sve ulice oko zgrade, od Bulevara Kneza Aleksandra iznad zgrade do ulice kod Prokopa ispod zgrade, sta tebe konkretno muci, cak ti je asfaltiran i parking ispred zgrade.