Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

И да не причамо о стању новобеоградских булевара и трамвајских баштица у Пожешкој, као и о Булевару краља Александра од Кнеза Милоша до Рузвелтове и од Цветкове пијаце до Смедеревског пута...

Prosto neverovatno koliko se prolepšalo Maleško brdo nakon zamene asfalta na ulicama po centru grada. :D

Malesko brdo dobija savremenu zeleznicku stanicu pored, kontam da ti je krivo zbog toga?

@Anonymo96
Nema nikakve veze kao ni što sam komentar nema veze sa onim što sam ja napisao, plus što je netačan, jer Maleško brdo već ima železničku stanicu a dobija staničnu zgradu i poslovne zgrade na ploči same stanice. To je u suštini samo jedan neuspeli pokušaj da se relativizuje ono što sam napisao, a čak im (onima kojima je to u posla) ni pobijanje činjenica (stvari) koje iznose neistomišljenici ne ide baš najbolje.

P. S.
Pokojni Mrka je otvorio završenu stanicu pre roka, a predsednik je par decenija kasnije otvorio tu istu stanicu kao nešto sa čime se niko pre u istoriji nije uhvatio u koštac.​

Poslednja izmena:
Француска улица:
20230412_112525.jpg

20230412_112645.jpg

20230412_112652.jpg

20230412_112709.jpg

RADI SE ULICA ISIDORA STOJANOVIĆA

Ekipe JKP “Beograd put“ uveliko rade na asfaltiranju i uređenju ulice Isidora Stojanovića, glavne saobraćajnice naselja Plavi horizont.

Prva faza radova izvodi se u dužini od jednog kilometra, a zatim sledi nastavak radova na još 800 metara.

Dok su mašine na terenu, linije javnog prevoza saobraćaju u izmenjenom režimu, a završetak radova planiran je do kraja maja.

zemun-2.jpg

Ove godin ako Bog da, da se srede sve centralne ulice u užem centru grada...Tadeuša se koliko znam zove drugačije sada.
6.28 Реконструкција улице Тадеуша Кошћушка и Париске
улице 1.506.200

Ovo je vest iz prošle godine...
Ja čekao, čekao...

Ove godin ako Bog da, da se srede sve centralne ulice u užem centru grada...Tadeuša se koliko znam zove drugačije sada.
улице 1.506.200
Tadeuša Košćuška se od Pariske do Cara Dušana zove Pjarona de Mondezira

улице 1.506.200
Bolje taj tvoj Bog da nam da sređene ulice van kruga dvojke i Vračara. ;)

Sredio je samo Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, sve ostalo je od ranije, ako se izuzme asfaltiranje parking prostora između dve zgrade.

A konkretno mene muče svi delovi grada, da svima budu bolje ulice, a ne samo da meni i turistima bude udovoljeno.

Uzgred, ako si pratio uredno šta sam pisao, mogao si da primetiš da sam prijavljivao probleme u mom kraju i okolini, što ide u prilog pomenutom na početku. Naravno, prijavljivao sam i stvari u drugim delovima grada, ali se time ne hvalih naširoko, nego ćutim i delam, a ono što smatram da treba da se obnarodi, to i uradim.​

Vrh