Ovakvi postovi nisu pozeljni na forumu.Све улице којима сам данас прошао биле су очишћене од снега на време.
Kad/Ako je nešto dobro, hvalimo.Ovakvi postovi nisu pozeljni na forumu.
Pise se ovako, ulice su bile prohodne ali nisu trotoari. Moras da pljucnes inace nisi deo mejnstrima.
Писао сам конкретно за улице на основу онога што сам ја данас видео. Свакако немам проблем да похвалим кад се нешто добро ради, а велика количина критике на форуму је последица немара и недостатка воље надлежних да решавају градске проблеме.Ovakvi postovi nisu pozeljni na forumu.
Pise se ovako, ulice su bile prohodne ali nisu trotoari. Moras da pljucnes inace nisi deo mejnstrima.
Vudis @Anonymo96 kako se to radi.Prohodna i očišćena ulica nije isto. verujem da negde čiste ali tamo gde sam ja vozio nisu.
Ма таман посла да ти и твоје колеге из странке истрпите неку критику.Vudis @Anonymo96 kako se to radi.
Bravo pribojac sad si pravi beogradzanin kakav ovaj forum voli. Inicijacija uspesna
Realno je trebao jer sneg nije otopio satima i najjaće je padao u jutarnjem špicu. Dodatni je problem što je padao u trenutku kad je mnogo ljudi prešlo na letnje gume i da su se zaglavljivali po najmanjem usponu i blokirali saobraćaj.Da li je realno trebalo čišćenje ili se sneg sam otapao? Na ovakvoj temperaturi sneg se i ne zadržava na kolovozu. Trotoari su bili bazeni
Sredjena je Francuska, Skadarska, Simina, Zorza Klemansoa, pesacka zaona u Strahinjica od Francuske do Skadsrlije, dekorativna rasveta na Crkvi Nevskog, nekoliko fasada duz Francuske ulice...Поздрав форумаши. Ево да кренем и ја са писањем након више година читања.
Завршава се пресвлачење Француске улице.
Pogledajte prilog 158726