[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=860529#p860529:3pfiy7ej je napisao(la):
Bender Rodriguez » Pet Jun 25, 2021 8:57 pm[/url]":3pfiy7ej]Bio sam u dosta gradova po svetu, i po metropolama i po rupčagama, ali ne sećam se da sam nailazio na ovu problematiku da bahati vozači kolima upadaju u aktivna gradilišta. Mada, s druge strane, nisam naišao ni na fenomen da se tamo toliko kradu i sklanjaju barijere kao ovde.
Policiju naravno baš briga. Ja čak ne mogu ni da zamislim situaciju da npr neki naš šef gradilišta zaustavi divljaka od vozača, pozove policiju i da oni onda izađu na teren zbog toga, zbog upada vozilom u aktivno gradilište. A ako bi i došli, samo bi ga opomenuli i otišli dalje. Nekako to se ovde ne vidi kao ometanje tih radnika i ometanje odnosno produžavanje gradilišta nego kobajagi pa dobro, malo vozač improvizovao...
Mada ima i toga da i radovi često traju večnost a radnici zagrizu više nego što mogu da sažvaću i onda lokalcima dosadi više. Ma sve u svemu, začarani krug haosa i bezakonja.