[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=645936#p645936:26p3bfjq je napisao(la):
marrecar » 06 Aug 2019 02:36 pm[/url]":26p3bfjq]
Evo konačno došli da "srede" ovo, tri meseca nakon prvobitne prijave Beokomu, i naknadnih nekoliko prijava. Ulegnuće je zakrpilo Srbija Put, ne znam iz kog razloga, prvi put ih vidim. Ali su koristili ovu novu metodu. Gledao od početka do kraja. Mašina je zaista impresivna. Mada rezultat mi nešto nije najsrećniji, videćemo za par dana. Smatram da ovo ulegnuće, koje je sada daleko veće nego od prvobitne prijave, kako po dubini, tako i po površini, nije pogodno za ovakav vid popravke. Pri tome nije sređena cela površina, mada možda grešim. Videćemo kako će se držati u narednom periodu, ali mi je ova metoda baš nekako bezveze. Rasipa se asfalt na sve strane, izgleda kao da je nabacan tucanik, ne izgleda kao da je spojeno i čvrsto. Naravno, nije bilo utabavanja, ni ručnog ni sa onom malom mašinom. Nadam se iskreno da će ovi biti dobro jer mi je više preko glave da me u sred jutra bude kamioni i kombiji koji kao ludi prelaze preko rupe i naprave buku i probude me iz sna iznenada.