Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Kome je pripao prostor tu gdje bila rk bg nekad stoji tako zazidano bzv

@Директоре, тај простор од бивше РК Београд се издаје или продаје, тако пише на плакату изнад некадашњег улаза у рк. То је и даље под Верано моторс, тј. Милија Бабовић. Шта ће са тим бити, мислим да ни он сам не зна. Кад је неко алав, па не зна где му је граница за доста, а сад скоро све зврји празно или назавршено.

Verano je firma drugog baje, Radomira Baje Živanića, ne Milije proFashion Babovića. Babović je zajedno sa Živanićem osnovao Verano, ali se nakon otmice i plaćene otkupnine od 10,5 miliona evra, 2002. godine povukao iz firme i Verano Motors prepustio svom partneru, čika Baji. Firma je, naravno, bankrot mama.

Njegoseva, deo ka Beogradskoj
Pozz za Bendera sa beogradskih kaldrma :laugh:

Vračarac":2xwzeytq je napisao(la):
Njegoseva, deo ka Beogradskoj
Pozz za Bendera sa beogradskih kaldrma
Odlicno!

I ja bi ceo centar pokrio kaldrmom i ucinio je zonom usporenog saobracaja i uveo taksu za ulaz vozila u centar.

Sent from my Ektra using Tapatalk

Sređuju i kaldrmu u Vojvode Dobrnjca uz Botaničku, između Despota Stefana i Takovske.

Цео тај сплет улица између Ресавске, Краља Милана, Макензијеве, Синђелићеве и булевара Краља Александра би било лепо покрити калдрмом, као и Дорћол и део Савског венца.

Znam da sam vam se popeo na glavu sa kaldrmom u Njegosevoj ali ovo je jace od mene :mrgreen:

A ko hoće da se kladi sa mnom da će u tom delu sada biti masovno parkiranje po trotoaru pošto ranije nije moglo zbog visokih ivičnjaka a ova kaldrma je viša od asfalta 10cm barem.

:shock: Potpuna prevara za Bore Stankovica...Uradili sz onih 200 m i nista od rekonstrukcije cele ulice...SRAMNO

To je sledeca faza nije rijesena imovina
Mogo si fotkati i kontra stranu da vidimo nesredjeni dio

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=568768#p568768:38sd25b1 je napisao(la):
Stefan BB » Čet Sep 20, 2018 5:46 pm[/url]":38sd25b1]:shock: Potpuna prevara za Bore Stankovica...Uradili sz onih 200 m i nista od rekonstrukcije cele ulice...SRAMNO
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=568849#p568849:38sd25b1 je napisao(la):
direktor » Pet Sep 21, 2018 2:06 am[/url]":38sd25b1]To je sledeca faza nije rijesena imovina
Mogo si fotkati i kontra stranu da vidimo nesredjeni dio
Ne vidim šta ima sramno u tome što se radi toplovod / vodovod u drugom delu ulice. Pa nismo mi Nemci , Japanci i sl. pa da ulicu reda veličine Nemanjine spičimo za nedelju dana ili krater nastao od zemljotresa za nedelju dana vratimo u prvobitno stanje. Ovo je Srbija , mesto na kugli zemaljskoj gde se rupa oko slivnika radi 7 do 10 dana.

Po meni Njegosevu i Krunsku bi trebalo presvuci u kaldrmu i sve te manje ulicice po Vracaru u kojima su uglavnom predratne zgrade. Isto vazi i za stari deo Dorcola.

Slažem se za Krunsku :kk:
ali
Njegoševa je saobracajna žila kucavica Vračara od pamtiveka a mangupi je očoraviše..... tuga .... :(

Kada bi uklonili samo ova parking mesta uz gimnaziju. Lepše bi bilo ako već hoće da srede taj deo da ukinu ta mesta jeo okolo ima par javnih garaža.

Ali zašto bi to radili kada ta mesta donose dodatni prihod , pored već postojećeg vezano za garaže.

Biciklistkinja":ljx23zaq je napisao(la):
Kada bi uklonili samo ova parking mesta uz gimnaziju. Lepše bi bilo ako već hoće da srede taj deo da ukinu ta mesta jeo okolo ima par javnih garaža.
U pravu si! Sa novom garazom u Hiltonu, nema logike imati par parking mesta na 50 metara dalje.

Nazalost, kad nisu u Takovskoj, nece ni ovde... a ustalom sta ce deci siri trotoar ispred skole.

Pohlepa.

Zna li neko nesto o radovima u ulici Drage Mihajlovića u Batajnici? Ulica je sa kaldrmom koju su izvođači poceli da vade i hoce da stave ivicnjake i presloze kaldrmu navodno, ali me interesuje da li neko zna jos nesto o tome i da li se zna okvirno kraj radova?

p.s. Izvinjavam se ako sam promasio temu

busspoter wrote : ...Zna li neko nesto o radovima u ulici Drage Mihajlovića u Batajnici?...

Bio danas , nema nikakve table sa info o radovima , kocka do sredine ulice vec izvadjena

Saobracajni znak zabrane ulaska u tu ulicu sa Batajničkog puta postavljen i ako fizički jeste moguc pristup do pola ulice
jer su radovi krenuli sa ,,dna,, ulice od Vojačke

Dopreti do sredine te ulice poštujuci signalizaciju je moguce samo kruženjem
i to :
preko centra Bataje , pa skoro do pruge, da bi se moglo uči u neke poprečne uličice koje vode do ul Drage Mihajlovica
vrlo konfuzno :mrgreen:
Isprekidanom plavom obeležio sam to uslovljeno kruženje
ako neko hoce da sada da dopre kolima do ul: Drage Mihajlovica u Bataji evo i mape
:sesir:

Vrh