Šta je novo?

Obnova i izgradnja sportskih centara

Лаки. Објекти великог брата су преко пута овог СРЦ, у продужетку. Кажу да сада ту змајчеки нешто снимају, закупили.
Иначе, СРЦ дјелује пусто, улазио сам унутра, нигде жива роба, само портир који спава и којег сам препао када сам ушао.
 
Rasho, znam gde je Imousnova 'instalacija' kuce velikog brata, ali to je isto krug nekadasnjeg pionirskog grada, gde su deca Beograda svojevremeno dolazila na jednodnevne izlete, a ona iz unutrasnjosti i na visednevne. Tu su se organizovali doce i nove godine za 'pionire' umesto sto nam danas decu iz osnovne skole (5. razred) odvode u nocne klubove.

' Zmajceki' ne snimaju nista, vec odatle emituju Velikog Brata, mada je koliko se secam bila vest da je izdat nalog da se taj objekat ukloni.
 
Tako je bilo je po novimama da se to mora ukloniti privremeno vjece
 
A kad privremeni postadose 'trajni', utalise se sa imousnom...
 
20150330115042.jpg

20150406161912.jpg

20150406162001.jpg

20150406162009.jpg

20150403131818.jpg

20150403092816.jpg

20150403093156.jpg

neka skarabudzevina
20150403093151.jpg

manji stadion
20150403131802.jpg

20150403131818.jpg

koji moze izvana lijepo da se obuce

Na b92 su nesto pominjali ofk bg i stadion
 
Trebali bi da uzmu arape za sponzore i naprave novi stadion u SA.
 
Al' stvarno...sto nebi i Zvezda i Partizan nagovorili arape da naprave novi zajednicki stadion pored Save! Zamisli te ljepote. A mogli bi ga nazvati Stadion Sheik Al...kakol se vec zove. Pa i Milan i Inter su djelili stadion. Ovako su i zvezdin i partizanov stadion, da izvine navijaci, malo izvan centra.
 
CASTELBIANCO":38g924e9 je napisao(la):
Veliki sam protivnik njegove dogradnje kao i samog FK Rad-a koji je sve to tolerisao. Srbin sam ali nisam nacista! Zna se kako smo mi barem prošli od strane Nemaca i ustaša. Voleo bih da ove konstrukcije nema na tom mestu a ne da se još širi.

Veliki plus od mene za ceo komentar! Citirao sam samo jedan deo ali sve je na mestu.
 
razgradjevinar":2jr3pi8e je napisao(la):
nova je samo fontana/jezerce. nije je bilo prosle jeseni. centar postoji odavno i mnoge zanimljive price su vezane za njega. osamdesetih je bio mesto okupljanja pionira a imao sam i to zadovoljstvo da dva razreda osnovne skole idem tamo na redovnu nastavu, zbog prebukiranosti moje maticne skole. uzivanicija i vrovatno nejlepsi period mog skolovanja :)
Ја сам шездесетих година кад сам завршио пети разред основне, провео 20 предивних дана летњег распуста у Пионирском граду. Дечурлије је било из свих београдских основних школа и из свих разреда.

Драго ми је да су га овако лепо обновили.
 
Ima li sta novo oko Taša? Prolazio sam danas i vidim da ima radnika u podtribinskom delu ka petoj gimnaziji i televiziji...
 
Taš baš lepo izgleda.

Realno, šta može na Tašu da se održava? Parking mesta nema dovoljno u blizini, kao ni garaže. Možda je moglo u prošlosti, ali sada skoro svi dolaze koriste automobile.

Živeo sam nekada blizu i kad su koncerti sve se čuje, tako da ni ta opcija više nije aktuelna (na žalost).
 
Koncert Partibrejkersa za otvaranje i promociju novog albuma, i onda Partizan da igra hokej :D Malo utopijski iz mog ugla, ali nemam bolju ideju. Mogu koncerti malo da se dovedu u red i da se završavaju do ponoći (kao u Božidarcu), verujem da se stanari onda ne bi bunili. Pogotovo ako je dobra muzika.
 
Гага wrote: ... провео 20 предивних дана летњег распуста у Пионирском граду. ....
Tada glavna čarolija je bila u ljujašci
Tada a verujem i sada jedino mesto u Bgd koje ima prave duuuugaaaačke lance na ljuljašci
nikako da ukapriraju jednostavne stvari koje deca vole :)
 
Taš je odlično mesto za koncerte. Naravno, pod uslovom da ovde nekome dođe iz dupeta u glavu da početak koncerta posle 23h nije nikakav odraz urbanosti, i da je sasvim normalno da svirka počne između 20 i 21h i da se završi do 23h.

Ako jedan London može tako da funkcioniše (možda ste čitali kako su Brusu Springstinu isključili struju u Hajd parku jer je prekoračio vreme za kraj koncerta), ne vidim zašto mali balkanski Beograd ne bi mogao. Uostalom, i ljudi koji imaju posao vole da idu na koncerte, i ne vidim zašto bi bili lišeni tog zadovoljstva zbog sumanute satnice koju forsiraju neodgovorni organizatori i razmaženi blejači.
 
Sa obzirom da klubovi u centru (većina) prestaju sa svirkom do ponoći (subotom do 1) mislim da nije problem da koncerti na otvorenom (na Tašu) počnu u 20h.

Valjda će da postave koševe, a u najgorem slučaju mogu da postave teniske terene, a zimi balon,
 
Zimi klizaliste kao sto se vidi na fotki moze i tenis da se ugosti ljeti reprezentacija
 
Vrh