Šta je novo?

Objekti za Rusenje

Ali mogu i lepše da izgledaju.

Povrh svega, nerviraju me one straćare pored vrtića koje prekidaju trotoar na tih nekoliko metara. Barem to treba srušiti. A onda i u potpunosti asfaltirati prilaze tim servisima, pošto je večito prašnjavo i raspada se.

Znam da sa druge strane ulice imam biciklističku stazu, ali ja baš tuda hoću da prođem.

relja":3o33hflx je napisao(la):
little lightning":3o33hflx je napisao(la):
I ako neko zna u Jurija Gagarina čitav potez od onog vrtića do one ogromne trafo stanice. Pobogu sa tim servisima koliko su ružni.

ja ne mogu da se pomirim sa činjenicom da nešto tako ružno i neskladno može postojati na novom beogradu.
Ružni, da, ali jako praktični i na odličnom mestu kada ti treba majstor. Pričam iz iskustva, a verujem da i mnogi misle isto.

Iza tih kuća se nalazi Prvomajska ulica koja ide duž ograde fabrike i u njoj se nalaze veoma pristojne porodične kuće.
Meni su ti kutjerci daleko "bezopasniji" (kad vec pominjete Ul. Jurija Gagarina) od novoizgradjenih zgrada na raskrsnici iste ulice sa Gandijevom... :(

Jednog dana kada se bude urbanizovao taj potez od vrtitja do trafoa, kao i podrucje fabrike (a, hvala bogu, nece skoro :laugh: ), bice tu "pravih zgrada"... ;)

A, sta reci za raskrsnicu o kojoj govorim - mislim da je vec dobila svoj konacni izgled... :notok:

:pob:

Felipe":2a5xfbmo je napisao(la):
relja":2a5xfbmo je napisao(la):
little lightning":2a5xfbmo je napisao(la):
I ako neko zna u Jurija Gagarina čitav potez od onog vrtića do one ogromne trafo stanice. Pobogu sa tim servisima koliko su ružni.

ja ne mogu da se pomirim sa činjenicom da nešto tako ružno i neskladno može postojati na novom beogradu.
Ružni, da, ali jako praktični i na odličnom mestu kada ti treba majstor. Pričam iz iskustva, a verujem da i mnogi misle isto.

Iza tih kuća se nalazi Prvomajska ulica koja ide duž ograde fabrike i u njoj se nalaze veoma pristojne porodične kuće.
Meni su ti kutjerci daleko "bezopasniji" (kad vec pominjete Ul. Jurija Gagarina) od novoizgradjenih zgrada na raskrsnici iste ulice sa Gandijevom... :(

Jednog dana kada se bude urbanizovao taj potez od vrtica do trafoa, kao i podrucje fabrike (a, hvala bogu, nece skoro :laugh: ), bice tu "pravih zgrada"... ;)

A, sta reci za raskrsnicu o kojoj govorim - mislim da je vec dobila svoj konacni izgled... :notok:

:pob:

Meni te zgrade sada kada su sve izgrađene ne izgledaju toliko loše. Ona prazna zelena površina me nervira, a tu bi jako dobro došao neki park, sa spomenicima, eto, Juriju Gagarinu i/ili Gandiju? To bi baš bilo kul. Ali ne, verovatno će površinu prodati, samo treba da se nadamo da neće nešto previše ružno biti izgrađeno.

I takođe me nervira plato one zaobljene staklene zgrade gde lustere prodaju na provm spratu... Preružan je i dosadan. Fale im đardinjere, neka fontana, svetiljke...

Juce sam slucajno prosao pored bivse kineske ambasade i stoji tabla: ''Rusenje objekta bivse ambasade NR Kine", pocetak radova 15.10.2010. a zavrsetak radova 30.12.2010. Inace se vec vidi da su jedan deo fasade skinuli :kk:

Vrh