terenska inicijativa
Novice
- Učlanjen(a)
- 24.04.2012.
- Pohvaljen
- 10
Opet se radi most na Ostružnici u smeru ka Dobanovcima, pa se stvara kolona vozila koja počinje između dva tunela.
To me je podsetilo na seriju "Bela lađa" kad Šojić pred izbore dogna jedan bager i ogradi livadu s plastičnom trakom kako bi počeo "s građenje".Da na ovom mestu oko 18 časova bili parkirani jedan bager i autompil. Ali nisam primetio da je bilo šta kopano.
Kakvo crno ulegnuće, nema 2 god kako je most pušten?
Eh da je samo fikcija u pitanju...To me je podsetilo na seriju "Bela lađa" kad Šojić pred izbore dogna jedan bager i ogradi livadu s plastičnom trakom kako bi počeo "s građenje".
Од првог дана су ми те спојнице на мосту биле превише вириле. То оптерећење приликом преласка возила се преносило на асфалт уз спојнице и вероватно се нешто ту пореметило у подлози.Kakvo crno ulegnuće, nema 2 god kako je most pušten?
Je li ta strana mosta još u garantnom roku?Од првог дана су ми те спојнице на мосту биле превише вириле. То оптерећење приликом преласка возила се преносило на асфалт уз спојнице и вероватно се нешто ту пореметило у подлози.
Haha tako je, ali dao je migavac i što se njega tiče problema nema.Plus ono isključenje ka Nišu na Tranšpedu u kombinaciji sa vozačkim sposobnostima Srbalja, užas živi. Često kad prolazim tuda, vidim likove koji se uključuju u voznu traku minimalnom brzinom i pod kriminalnim uglom.
Srbin kad se ukljucuje na autoput (ogranicenje 80) umesto da ubrzava, usporava i vozi 50-60 max. Dileje.Plus onoisključenjeuključenje ka Nišu na Tranšpedu u kombinaciji sa vozačkim sposobnostima Srbalja, užas živi. Često kad prolazim tuda, vidim likove koji se uključuju u voznu traku minimalnom brzinom i pod kriminalnim uglom.
Ništa bolja situacija nije kad se isključuje.X puta sam video ljude koji uspore na 50/60 i tek onda ispred samog isključenja bukvalno preskoči traku za usporavanje.Srbin kad se ukljucuje na autoput (ogranicenje 80) umesto da ubrzava, usporava i vozi 50-60 max. Dileje.
Ništa bolja situacija nije kad se isključuje.X puta sam video ljude koji uspore na 50/60 i tek onda ispred samog isključenja bukvalno preskoči traku za usporavanje.
Opet mislim da je u autoškoli na obuci ova tema prilično zanemarena.
U autoškoli se autoput prilično otaljava kao tema, a parkiranje se ni ne uči, izuzev “garaže”.