sergio_spector
Higher intermediate
Radovi na iskljucenju za Beograd, Ava park, ukljucenje na Obilaznicu iz pravca Niša...
Ako smem da pitam, koju motivaciju si imao da ideš zaustavnom?Sinoć na ostružničkom mostu ogromna gužva. Prošao sam nešto posle 18h, izgubio sam nekih 15 min vremena u gužvi, da nisam vozio zaustavnom (nemoj da osuđujete) verovatno bih izgubio i pola sata.
Privremena Saobraćajna signalizacija u toj zoni dozvoljava vožnju zaustavnom dok traju radovi. Stara Mo je pisao već na tu temu. I ja tu vozim zaustavnom kada zakrče voznu. Ljudi ne gledaju signalizaciju.Ako smem da pitam, koju motivaciju si imao da ideš zaustavnom?
Zna li se otprilike do kad su radovi na tom delu obilaznice?
Послато са SM-F721B помоћу Тапатока
Upravo. Kamioni uglavnom i voze samo zaustavnom ka NS (u ovom slučaju to je desna traka na tom delu, dok traju radovi)Privremena Saobraćajna signalizacija u toj zoni dozvoljava vožnju zaustavnom dok traju radovi. Stara Mo je pisao već na tu temu. I ja tu vozim zaustavnom kada zakrče voznu. Ljudi ne gledaju signalizaciju.
To onda trenutni nije zaustavna, ako znak pokazuje da se njom vozi. već privremena vozna traka. Nema prekršajaPrivremena Saobraćajna signalizacija u toj zoni dozvoljava vožnju zaustavnom dok traju radovi. Stara Mo je pisao već na tu temu. I ja tu vozim zaustavnom kada zakrče voznu. Ljudi ne gledaju signalizaciju.
Ako je tako onda je OK, meni se učinilo da se kolega forumaš spontano uključio u zaustavnu kada ne bi trebaloPrivremena Saobraćajna signalizacija u toj zoni dozvoljava vožnju zaustavnom dok traju radovi. Stara Mo je pisao već na tu temu. I ja tu vozim zaustavnom kada zakrče voznu. Ljudi ne gledaju signalizaciju.
Jesi li siguran u to? Imaš dve trake koje se ulivaju u jednu, i neko je zarad još većeg kolapsa dozvolio vožnju trećom, zaustavnom?Privremena Saobraćajna signalizacija u toj zoni dozvoljava vožnju zaustavnom dok traju radovi. Stara Mo je pisao već na tu temu. I ja tu vozim zaustavnom kada zakrče voznu. Ljudi ne gledaju signalizaciju.
Тачно. Пре тог знака се не може возити зауставном.Ako se nalazi ovaj znak (skretanje saobracajnih traka) dozovoljena je voznja zaustavnom u zoni izvodjenja radova. Na relaciji BG-NS gde najcesce vozim uvak je postavljen ovaj znak u zoni izvodjenja radova.
Ako bi se nalazio ovaj znak (zatvaranje saobracajna trake) , onda nije dozovljeno.
A to što je zabranjeno preticati sa desne strane? Znači nema gas, nego maks. brzina po znaku ograničenja brzine... što u toj zoni sigurno nije 130km/h. A tako ljudi voze zaustavnom...Tako je,i ja se vozam cesto tuda, pa sam primetio da se vecina nabije u voznu i klaj klaj iako ima taj znak. Predjem u zaustavnu i gas iako nije bas higijenski, Recimo,dok se nije izgradio Ostrusnicki most (novi deo) nije bilo tog znaka pa su vozili zaustavnom a bilo je i strucnjaka sto vole blic blic. Sve nesto naopako,ko ce ga znati...
voznja u kolonama gde se jedna kolona krece brze od druge se i ne smatra preticanjem.Није забрањено "ако се вози у колонама".