Istina, ima i posle aerodroma, ali kako da ja znam pomoću putokaza gde se ide za centar Beograda kada prilazim Beogradu (osim iz smera Niša gde postoji takva tabla)Скоро 10 година имаш путоказе за Центар на петљи Аутокоманда.
Има и из правца Газеле исто на Аутокоманди путокази за Центар.Istina, ima i posle aerodroma, ali kako da ja znam pomoću putokaza gde se ide za centar Beograda kada prilazim Beogradu (osim iz smera Niša gde postoji takva tabla)
Gde samo nađoše toliko zelenila. Na maketi može sveMislim da je već postavljano nešto slično. Ako jeste, da se podsetimo.
Istina, ali opet ih nema tamo gde su potrebniji, na obodima grada.Има и из правца Газеле исто на Аутокоманди путокази за Центар.
Једино фале на петљи Београд. То могу лако да реше, само додају симбол за центар поред симбола за аеродром.Istina, ali opet ih nema tamo gde su potrebniji, na obodima grada.
Malo pre prošao,dvojica odjednom naglo desni ispred šiljka.Snimak danas 22.07.2023., auto pijaca, uključenje iz pravca Niša na Obilaznicu (čini se da su se vozači navikli, nema više onog prestrojavanja naglog i vraćanja u rikverc)
Najbolji video čiste vožnje dosada, malo komentara na početku i na kraju, ostalo instrumental, uživancija. Nema potrebe da se mutuje video zbog non stop komentarisanjaЈош један Турчин погодио правац, вожња уз турски инструментал
Mnogo stranaca prolazi kroz BG. Lose je ovo promovisano, vise srece naredne godine.
j**** kola bez nišana.Још један Турчин погодио правац, вожња уз турски инструментал