Šta je novo?

Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

Ne bih rekao taj ugao je i dalje oštar (obeleženo plavom). Jedina je razlika što ne mora da se propušta i drugi smer.
1689923720345.png
 
Neka stave semafor.
Nisam merodavan jer sam prošao samo jednom Kružnim od otvaranja autoputa, ali je utisak da se vozi brže nego dok su bili kamioni.
 
Ne deluje kao nepregledno, uostalom, tu se usporava, ima dovoljno vremena i prostora da se uoci vozilo koje bi se eventualno propustilo. Celo ukrstanje kruznog puta sa Avalskim putem i putem za Kumodraz deluje sada dosta bezbednije. Videcemo u praksi kako ce biti
 
Hm, a petlja Surčin Jug (Miloš Veliki). Tu imamo belu oznaku sa Novi Beograd.

Treba se staviti u ulogu stranca (mada i ne samo stranca) koji niti zna gde je aerodrom, gde je sajam, gde je NBG.

Dalje, šta imamo na petlji Ostružnica, Orlovača? Da li imamo bele oznake za Čukaricu, Rakovicu, pa i Centar i zašto nemamo?

Evo, npr obilaznica oko Soluna

solun ring road.jpg
 
Јесте. Пала је чак и она приколица са светлећом стрелицом на почетку затварања траке и каблови су се откачили од трептача на вертикалним запрекама.
 
Signalizacija je i dalje oborena. Jako nepregledno , nigde nema naznake da je prav ugao....
 
Mnogo stranaca prolazi kroz BG. Lose je ovo promovisano, vise srece naredne godine.
 
Nisam u mogućnosti sada da napravim screenshot video priloga na yt, ali primetio sam da nisu ni stari putokaz skinuli koji stoji uz staru preostalu deonicu Bg - Niš koju nisu oljuštili i uklonili... next lvl of stupidity...
 
Mnogo stranaca prolazi kroz BG. Lose je ovo promovisano, vise srece naredne godine.

Као што сам већ писао требали су да поставе табле на којима на енглеском пише Софија и Солун/Скопље и ознаке за те државе, за сада има само онај портал за транзит, када се иде из правца Ниша имају табле са натписима Будимпешта/Мађарска.
 
Toliko godina smo pravili sada frka niko ne zna. Vala ako neko ne zna za projekat obilaznice oko Beograda onda ni ne treba da je vozi. Verujem da su Turci upuceni i da smo im skinuli poslednju prepreku ka domovini sa nase teritorije.
 
Vrh