Невероватно ми је да се тај део града прође брзо и олако без сметњи. Коловоз перфектно раван, сигнализација океј. Једино ми се можда у једном делу после тунела ка Нишу учинило да је зауставна трака мало ужа.Prvi utisci?
Znači da nije završen i da nije mogao da se pusti saobraćaj preko njega jutros u 9.Zavrsen je 99.9% jos pre x meseci. Nedostaje samo ograda na rampama nadvoznjaka za koje su ovde pisali da to nije problem jer to završe za dan.
Pre 10 minuta sam tu prosao i bili su samo radnici koji su crtali linije.
Kreteni.Od manastira opet u brdo zbog kretenizma.Znači da nije završen i da nije mogao da se pusti saobraćaj preko njega jutros u 9.
To znači, kao sto je neko vec pisao na ovoj strani, da ih bas briga za Rakovicu i Resnik.
Zavrsis 99.9 posla i ostavis 0.1% šest meseci da se izivljavas nad stanovnicima kojima bukvalno treba pola sata i centriranje trapa svaki put kada zele da izadju ili udju u Resnik ili da se ukljuce na obilaznicu.
I sad su premestili liniju prevoza 94 da se Novobeogradjani mukice ne bi mučili da menjaju prevoze do buvljaka koji su izmestili ovamo. A mi iz Rakovice gde god krenemo menjamo po nekoliko prevoza.
Tretman Rakovice u Beogradu je u najmanji ruku nefer i to se pokazalo tokom gradnje ove obilaznice.
Dok je Google bio "otključan" izmene su bile u realnom vremenu, sada kada se čeka da neki administratori dodaju put zna da prođe po par nedelja. Lokalne puteve su potpuno zapostavili, uopšte nisu pouzdani.Waze kao i uvek prvi objavio nove mape i već vodi novim delom autoputa. Google maps opet podbacio. Stvarno ne mogu da razumem zašto im je Srbija toliki problem, najgore od svega što većina korisnika koristi Google maps pa ih ovaj vodi preko duple pune da skreću, jednosmernim ulicama... preko stepeništa i livada... Užas.. Waze, respect!
Pogledajte prilog 165924
Pogledajte prilog 165925
Pogledajte prilog 165926
Juče bio prenos svečanog otvaranja na Pinku i posle tunela Strževica dron im se smandrljao niz kablove dalekovoda, onako uživo.Neko je pitao zašto snimamo sa visine i ne spustimo se niže.
Bežimo od dalekovoda ko đavo od krsta.
Ja sam zamalo ostao bez drona kada sam snimao deo od Ostružnice do Orlovače, tek na snimku sam video za koliko sam promašio dalekovod.
Nisu još kompletirali ogradeЈош није пуштено, зезнуо сам се, очигледно да нешто кочи. Нечувено скроз, боље да нису градили надвожњак. Слободно нек се распадају аутомобили кроз 16 лежећих и 20 рупа. Иначе, обилазница је коректна.
Pogledajte prilog 165930
Cela evropa osim Srbije koristi Waze (pre svega zbog patrola), ali kako je Waze pod Guglom, integrisace dva servisa i postojace samo jedna navigacija u buducnostiWaze kao i uvek prvi objavio nove mape i već vodi novim delom autoputa. Google maps opet podbacio. Stvarno ne mogu da razumem zašto im je Srbija toliki problem, najgore od svega što većina korisnika koristi Google maps pa ih ovaj vodi preko duple pune da skreću, jednosmernim ulicama... preko stepeništa i livada... Užas.. Waze, respect!
Pogledajte prilog 165924
Pogledajte prilog 165925
Pogledajte prilog 165926
Može li snimak za nas što nemamo TV u kući ? Sramota me da idem kod komšije da premotavamoPogledajte prilog 165920
Pogledajte prilog 165919
Pinkov dron protiv dalekovoda, mislim kod Belog potoka.
Pink 19:05 sinoć.
A kad misle retardi glupi?Nadvožnjak Resnik - Rakovica i dalje nije pušten
Pitaj bivšeg obudsmana Šabića koji se bunio protiv street view kad je Google snimao u BG pa su se posle toga povukli i sad rade update na 3-6 meseci.Stvarno ne mogu da razumem zašto im je Srbija toliki problem,