Ako neko prolazi kraj dela izmedju reke i orlovace, i ako ste u mogucnosti da vidite stanje, da li moze da se potvrdi ako su sledece stvari sve gotovoe na tom delu:
- Mostovi?
- Ivicnjaci?
- Zastitne ograde?
- Stubovi/lampe za osvetljenje?
Sto se tice ovoga...
Sorry I don't quite get you clearly. Anyway, we are working now from Tunnel Zeliznik to Interchange Bubanj Potok. The project from Tunnel Lipak to interchange Orlavaca plan to be done around April 2021 (I guess we gonna have some ceremony in the time ). Also, we are working from Interchange Olovaca to Interchange Bubanj Potok. Now we remain the most works in the area from Tunnel Strazevica, Resnik to Tunnel Beli Potok.
Regarding works, our work now in tunnel Strazevica, and also civil and bridge works between Strazevica and Bubanj Potok are really fast, namely, the situation of the appearance in this area do change and updated rapidly.
Tu je prevod od mene, ako ikome treba:
"Izvini, ne razumem bas jasno. Ipak, mi sada radimo od Tunela Zeleznika do saobracajnice Bubanj Potok. Projekat od Tunela Lipak do saobracajnice Orlovace se planira da se zavrsi oko APrila 2021 (prepostavljam da ce mo imati neku ceremoniju tada). Takodje, mi radimo od petlje orlovace do petlje bubanj potok. Sada... nesto ne pravilno napisano... vecina radova u mestu od Tunela Strazevice, Resnika, do Tunela Beli Potok. Sto se tice rada, nas rad je sada u tunelu strazevica, i takodje rad na mostu izmedju strazevice i bubanjevog potoka su vrlo brzi, to jest, stanje na terenu vidljivo napreduje."
Jbg to je to. Barem se radi, to je sta je bitno. Mogli smo da se nacekamo dugo da se zavrsi ovaj drugi most preko save, mozemo i za ovo drugo. Bas sam se nadao da ce biti pusten u promet deo do petlje orlovace, ali i ako ne bude pa sta mozemo. Mozda se zahvalimo zapadu sto su nam gadjali most preko save 99te. Ko zna koliko bi bilo zavrseno dan danas da nisu tako se izzivljavali po civilnoj infrastrukturi.