Šta je novo?

Obeležja Srbije (Grb, zastava, himna...)

Победио, али и сам нестао. И уместо имена Србинова оста бренд Рехау. Нит Смрди нит мирише

vratili se nakon krace pauze za vikend

PXL-20231127-094129619-2-1.jpg

...naravno nije poenta samo u zastavama, vec Rehau nema nikakve veze sa parcelom gde su postavili svoju reklamu... lokal im je u zgradi koja je na susednoj parceli

I kod Sakure su postavljene iste zastave.

Eno i na Tesli neka zastava, slične boje kao naša samo drugačije okrenuta i drugačiji raspored. Kažu da predstavlja zemlju koncesionara...:)

Надам се да ће, када дође нека нормална власт, ова глупост бити склоњена и засађено неко дрвеће да бар људи који чекају превоз имају где да се заклоне од кише и сунца пошто су стајалишта у целој ЈГ без икаквог дрвета

Може као компромис да се офарба кора дрвећа у црвено плаво и бело да наше паризер "патриоте" не кукају

Како ми је криво што је зграда архива у споредној улици па се слабије истиче.

Шта мислите, када ће се применити нови емблазон на пасошу? Један те исти пасош се издаје од 2008. године. Било би добро да га промене.
Извор: https://www.flynaissus.com/post/pasoš-je-izraz-vrednosti-jedne-države-evo-šta-pasoš-srbije-govori-o-nama

76109b_50451d9d697f4e37b88095a21c3fd2e2~mv2.webp
Искрено, боље да укину нови емблазон и врате претходни из 2004.

Тај грб је више базиран на оригиналу из 1883. Мада могли су да врате грб из 1835. он је практичнији за дигитализацију.

Мислим да је дискусија око лепоте актуелног и претходног грба исцрпљена. Што не значи да актуелни грб не може да буде унапређен.

Што се тиче пасоша сада је већ време да се ово питање реши.

Исто као и да се официјално укине она катастрофа од грба и застава Војводине које је измислио Чанак

Тај грб је више базиран на оригиналу из 1883. Мада могли су да врате грб из 1835. он је практичнији за дигитализацију.
Слажем се, много би препознатљивија била Србија са грбом од 1835. него са овим садашњим.

Мислим да је дискусија око лепоте актуелног и претходног грба исцрпљена. Што не значи да актуелни грб не може да буде унапређен.

Што се тиче пасоша сада је већ време да се ово питање реши.

Исто као и да се официјално укине она катастрофа од грба и застава Војводине које је измислио Чанак
Војводину као АП треба у потпуности укинути. Што се пасоша тиче, треба направити нови дизајн не само корица већ и страница унутар њега. Овај садашњи пасош је превише досадан. Такође би требали мало да побољшају квалитет корица, превише су лабаве.

Па то је сасвим наш орао. Можда су га од нас наручили?

Vrh