Šta je novo?

Novogodisnji okup forumasa 27.12 2014 Restoran Kalenic

Igor

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
10.01.2007.
Poruke
18.807
Pohvaljen
38.004
Lepo bi bilo da se i ove godine okupimo uoci nove godine i malo i uzivo pretresemo gradske teme.

Moj predlog je da okup bude 27.dec subota ili eventualno 28. dec nedelja. Nekako sam vise za subotu posto je nedelja cini mi se vecini dan za odmor pogotovo uoci nove godine porodicna okupljanja i sl.

Direktor je prvobitno predlozio kafanu Grmec za koju jos ne znamo kako funkcionise a naknadno je predlozio kafanu na zelezncickoj stanici koju sam obisao pre par dana i nije skupa ali nisam bas odusevljen pogotovo ne onom koja gleda na perone posto i sa spoljne strane postoji jedna slicna kafanica koja je nesto bolja gde sam par puta i svracao ali radi samo do 18h

Moj predlog bi bila Srpska Kafana kod Ateljea 212. Ako neko ima neka skorija iskustva bilo bi fino da napise pa da se u narednih par dana i oko toga usaglasimo.
 
Pogledao sam to su turtle pabovi. Koliko je komotno u oba da mogu i stolovi da se spoje i kako je sa bukom bas da ne tresti
 
Onda stara skadarlija. Komotno je mogu se spojiti stolovi. Za buku nisam siguran ako bi došli u večernjim satima subotom tu bi bilo muzike. Treba proveriti.
 
Da subota je po pitanju buke ipak ocekivana. Daleko od toga da treba da bude neka pozorisna tisina ali makar da mozemo da se kako tako cujemo i ispricamo.
 
Odlican predlog, taman cu biti u Beogradu :)

Srpska kafana je OK zbog centralne lokacije.

Inace moja sugestija je Kalenic, i dalje stara dobra kafancuga.
 
Spoljna kafanica na Ž. Stanici je Želturistova, imamu sjajno Premijer pivo od ekstrakta iz Češke, preporučujem. Ima ga i u njihovom restoranu Romantika malo dalje uz Savsku.
 
Kalenic zanimljiva ideja ;)
 
Igor":27zkczhd je napisao(la):
Pogledao sam to su turtle pabovi. Koliko je komotno u oba da mogu i stolovi da se spoje i kako je sa bukom bas da ne tresti

у Клемансоу има велики простор када се уђе па лево, и ту могу да се споје столови и не смета музика (и још је забрањено пушење). Прешернова клет је мала, можда када се уђе десно, али упола мање него Клемансо
 
У Каленићу нема музике проверено :)
 
Bilo bi dobro da se definiše datum, pošto 27.radim 3.a 28.12.godišnjica braka mi je. Znači ili da jurim kolegu za zamenu ili da se ženi umiljavam.
 
Ne računajte da koristim nedeljni red vožnje na 302, stoga ... 27!
 
Ok jasno 27. I ja sam vise za 27. Potez 300 mora da nam bude u punom sastavu :grand: :p :gobb:
 
Cini mi se da je Kalenic prevagnuo malo i po izboru forumasa ali i po prostoru koji nama vise lezi za razgovor.
 
Znaci 27.12. restoran Kalenic , i jos u koje vreme da se nacrtamo tamo i to je to.I naravno da nadjem zamenu na poslu. :gobb:
 
16h je neko optimalno vreme u koje smo se dosada okupljali
 
Vrh