Šta je novo?

Novogodisnji okup forumasa 27.12 2014 Restoran Kalenic

Mora li da se najavljuje/potvrdjuje dolazak ili moze samo da se bane?

Da ne bude kao i prošle godine Hercegovina a unutra pakao, pa na kraju ispade Bled.
Kalenić je VEOMA popularna kafana i vrlo lako može da se desi da nema mesta. Treba naći alternativu

Zvao sam oko rezervacije ostaje da im potvrdim narednih dana.

Opa, Kalenic prima rezervacije :)

Nije vise bas "kafancuga" kao sto rekoh, u krajnjem slucaju uvek mozemo da predjemo u "lovac " tamo smo zasigurno dobrodosli

Ostaje Kalenic u 16h a ja cu se potruditi da rezervisem :)

Da li može mala pomoć, kako je najbolje meni iz Bataje za dolazak?

Najbolja veza je sa stanice na trgu gde staje autobus 26 kada ide iz pravca dorcola.
Stanica na trgu je ova na linku https://www.google.rs/maps/@44.815794,2 ... !2e0?hl=en

Kada se udje u 26cu silazi se na 5. stanicu. Da ne bi pogresio silazi se na prvoj stanici kada 26-ca iz bulevara skrene desno prema kalenicu.

eto jos dve dobre varijante, ja sam izvukao sa Plan Plusa predlog :)

Odlicno za rezervaciju. Kalenic je daleko od kafancuge, gosti su mesoviti, bane i fensi Vracarac i ljubitelj kafane :)
Los ti je plan plus nema ucrtan metro... :)

Počeo sam pripreme u subotu, za sada ide po jedno pivo, bojim se da ću posle 2 završiti pod stolom.

Jedno ozbiljno pitanje - jel može sa jednom kriglom piva da se prođe kod saobraćajne policije, pitam za nedaj bože.

0,3 промила. Једно мало пиво два сата пре поласка и нема проблема ;)

Гага":1b5rnbf2 je napisao(la):
vlasta":1b5rnbf2 je napisao(la):
Jedno ozbiljno pitanje - jel može sa jednom kriglom piva da se prođe kod saobraćajne policije, pitam za nedaj bože.
На жалост, не може.

U pravu je Gaga. Tesko da ce njih dvojica da dele kriglu. Minimum dve da im uzmes + meze

Vrh