40 min po Google mapama. Ne mogu da zamislim bilo koga ko živi južnije od Banatića da ovde dolazi peške na posao. Bicikla jeste opcija za ostatak grada, ali vrlo klimavo jer fali infrastrukture svake vrste. Javni prevoz isto nije opcija. Tako da će ovi poslovni kompleksi verovatno privući samo gomilu automobila svaki dan, i naravno povećati gužve i u tom delu, ali i u celom gradu.Nije toliko daleko od centra ovo mozda 15tak min setnje od trga do ovde
Zgrada na ćošku se baš lepo uklopila. Očekivao sam da će štrčati zbog pozicije i visine, ali prilično je skladna i lepo izvedena. Zato taj crni šifonjer levo ladno dodao sprat, kao da nije već dovoljno uočljiv kao crna rupa.
Realno to ti je i najbolja taktika.Pozdrav,
Planiram da kupim stan sa jednom spavaćom sobom, površine oko 40 m², gde cena kvadrata ne prelazi 2000 € sa PDV-om. Takvu ponudu je prilično teško pronaći, pa bi mi mapa ili spisak aktivnih gradilišta mnogo značili.
Da li postoji spisak aktivnih gradilišta, ili još bolje – neka mapa na kojoj se mogu videti aktivna gradilišta?
Trenutno obilazim grad, slikam oglasne table ispred gradilišta i zatim zovem da pitam kolika je cena kvadrata.
Hvala unapred!
Pozdrav,
Planiram da kupim stan sa jednom spavaćom sobom, površine oko 40 m², gde cena kvadrata ne prelazi 2000 € sa PDV-om. Takvu ponudu je prilično teško pronaći, pa bi mi mapa ili spisak aktivnih gradilišta mnogo značili.
Da li postoji spisak aktivnih gradilišta, ili još bolje – neka mapa na kojoj se mogu videti aktivna gradilišta?
Trenutno obilazim grad, slikam oglasne table ispred gradilišta i zatim zovem da pitam kolika je cena kvadrata.
Hvala unapred!
Pozdrav,
Hvala unapred!
Ta zgrada je ozbiljno ostecenja, prilikom izgradnje podzemne garaze.Uvek me zanimalo jel se mogu natrkriti nekako ove velike silazne rampe nekom konstrukcijom a iznad da se stavi zelenilo npr
![]()
У ÐÐÐÐУ Ð ÐÐÐÐСТРУÐЦÐÐРФÐСÐÐРТÐÐУРÐÐÐÐÐÐ ÐÐÐÐТРÐиÑин: То заÑлÑжÑÑÑ ÑÑанаÑи, Ñако ÑепÑезенÑаÑиван обÑÐµÐºÐ°Ñ ÑÑеба да заÑиÑа пÑним ÑÑаÑем ÐÐÐЧÐÐÐÐ ÐÐ ÐÐÐÐСТ Ð ÐÐÐÐÐ
ÐÑадонаÑелник ÐаÑко ÐиÑин изÑавио Ñе, пÑиликом оÑваÑаÑа Ñавне подзевме гаÑаже Ðодена Ñ ÑенÑÑÑ Ðовог Сада, да Ñе ÑазмаÑÑа и ÑеконÑÑÑÑкÑиÑа ÑаÑаде ТанÑÑÑиÑеве палаÑе.www.dnevnik.rs
Mogu, a prostu verziju toga možeš da vidiš dijagonalno, iza Banovine gde su rampe natkrivene zelenim krovovima. Samo što nisu stavili dovoljno zemlje i samo su posadili sukulente, pa sa strane nije neki doživljaj. Takođe, stavili su rešetke sa strane uz koje bi lepo išle puzavice, ali nisu ih posadiliUvek me zanimalo jel se mogu natrkriti nekako ove velike silazne rampe nekom konstrukcijom a iznad da se stavi zelenilo npr
![]()
У ÐÐÐÐУ Ð ÐÐÐÐСТРУÐЦÐÐРФÐСÐÐРТÐÐУРÐÐÐÐÐÐ ÐÐÐÐТРÐиÑин: То заÑлÑжÑÑÑ ÑÑанаÑи, Ñако ÑепÑезенÑаÑиван обÑÐµÐºÐ°Ñ ÑÑеба да заÑиÑа пÑним ÑÑаÑем ÐÐÐЧÐÐÐÐ ÐÐ ÐÐÐÐСТ Ð ÐÐÐÐÐ
ÐÑадонаÑелник ÐаÑко ÐиÑин изÑавио Ñе, пÑиликом оÑваÑаÑа Ñавне подзевме гаÑаже Ðодена Ñ ÑенÑÑÑ Ðовог Сада, да Ñе ÑазмаÑÑа и ÑеконÑÑÑÑкÑиÑа ÑаÑаде ТанÑÑÑиÑеве палаÑе.www.dnevnik.rs
Da, ali bar po slikama deluje da su oštećenja čisto estetska. Ispucali su malter i pločice po dilatacijama, što znači da se delovi zgrade jesu pomerili, ali ako je betonska konstrukcija i ako je u okviru dozvoljenih pomeranja, onda je konstrukciono zaista ok. Znam da po slikama deluje loše, ali svaka pukotina koju sam video je bila dilatacija, a ona i služe upravo tome. Ono što bi bilo zabrinjavajuće je da nastavi da se pomera i sad po završetku garaže, a bilo je priča da su imali problem sa ispumpavanjem podzemnih voda, odnosno da su slučajno ispumpali pesak ispod zgrade.Ta zgrada je ozbiljno ostecenja, prilikom izgradnje podzemne garaze.
Ako pukotine od 3-4 santimetara u podrumu nisu strašne, tim bolje.Da, ali bar po slikama deluje da su oštećenja čisto estetska. Ispucali su malter i pločice po dilatacijama, što znači da se delovi zgrade jesu pomerili, ali ako je betonska konstrukcija i ako je u okviru dozvoljenih pomeranja, onda je konstrukciono zaista ok. Znam da po slikama deluje loše, ali svaka pukotina koju sam video je bila dilatacija, a ona i služe upravo tome. Ono što bi bilo zabrinjavajuće je da nastavi da se pomera i sad po završetku garaže, a bilo je priča da su imali problem sa ispumpavanjem podzemnih voda, odnosno da su slučajno ispumpali pesak ispod zgrade.