Šta je novo?

Novi Sad - Opšta tema (gradski život i vesti)

Mogla bi i jedna malo veća prodavnica negde između Futoga i Veternika,ipak su to dva velika mesta,a za sve moraju u grad.

ne znam ko se vise u grobu prevce dal marija dal momcilo...lep crtez!
evo stanja preko puta najvaznije srpske institucije u gradu....
surova realnost...evropska prestonica kulture 2022 :violina:

Ja kad kazem da te stracare treba porusiti po podbari dobijem odgovor da je sreca sto se ja ne pitam nista...
Jos gore je sto je kna zgrada gde je apoteka na uglu propala skroz i sto su oustili onaj dvorisni deo da se srusi i sto se taj park kod male ekonomske ne iskoristi za park nego tuda prolaze kola ljudi zive u njemu...

generalno je centar grada u ocajnom stanju pretvoren je u veliku kafanu na otvorenom u koju dolazis naravno automobilom....

Ono vašarište užasno,ali narod voli takve ciganije,od toga pa sve do Crkve je užasno uništeno,PVC prozori uništavaju stare zgrade,klinci užasni,sve novo mora da se uništi,biće zanimljivo videti pozorišni trg nakon rekonstrukcije kako će ga opet uništiti huligani. Novi Sad je prestonica divljaštva,deli prvo mesto sa svim naseljima u Srbiji.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=842348#p842348:3juhh7v9 je napisao(la):
mihajloboric87 » Fri Apr 16, 2021 2:29 pm[/url]":3juhh7v9]Ono vašarište užasno,ali narod voli takve ciganije,od toga pa sve do Crkve je užasno uništeno,PVC prozori uništavaju stare zgrade,klinci užasni,sve novo mora da se uništi,biće zanimljivo videti pozorišni trg nakon rekonstrukcije kako će ga opet uništiti huligani. Novi Sad je prestonica divljaštva,deli prvo mesto sa svim naseljima u Srbiji.

Nije sjajno, ali teško da je tako strašno kao što kažeš.

Novo na staro: Kako će izgledati objekat u Pap Pavla 10

erker-pap-pavla-10-1.jpg

https://www.gradnja.rs/novo-na-staro-ka ... -pavla-10/

U Evropskoj godini železnice prezentovana vizija budućnosti Ranžirne stanice u Novom Sadu

Danas je u Gradskoj kući u Novom Sadu, u prisustvu potpredsednice Vlade Republike Srbije i ministarke za kulturu i informisanje Maje Gojković, ministra građevine, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, prezentovano jedno od mogućih rešenja za Ranžirnu stanicu u Novom Sadu. Reč je o vrednoj industrijskoj baštini Grada, Pokrajine i Republike Srbije za koju je projekat uradio Studio Gustava Ajfela pre tačno 110 godina.

https://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/nov ... 32610.html

Par predloga.
Nije mi jasno zašto ne povežu BIG i Tempo. Uz kanal, običan put. Rasteretili bi Partizansku, povezali industrijsku zonu sa Zrenjaninskim putem... A nije ni skupo.
Takođe Bulevar Jaše Tomića i Venizelosovu. Koste Šokice. Jeste skupo ali mnogo znači. Sa sve kružnim rokom na Temerinskoj.
I prava obilaznica oko NS i Futoga i Veternika. Da se oslobodi Novo naselje kamiona.

A kako bi bilo da se negde objave samo fotke tj renderi mosta, bez političara i pozera.

uglavnom su svi koristili press fotke ili sa insta profila voljenog gradonacelnika pa otuda i taj politicko-propagandni upliv istih.....

Znam, ali nas interesuje most i okolina. Neka nam daju bar jedan link samo sa slikama, ovako moram da zumiram jadne fotografije i tumačim šta je zamućeno na jpg kompresiji.

mislim da ima sada da se vidi na druga dva foruma ssc i nsbuild...potrazi tamo ako neko ovde ne okaci u medjuvremenu

Da, to je sa Instagram naloga onog političara. Bilo bi dobro da imamo prve dve slike (sa prve slike) u visokoj rezoluciji jer se tu vidi početak i kraj mosta i pristupne saobraćajnice. Onaj kružni tok nije loše rešenje.

Vrh