Nažalost da.Nego, cujem da u NS nema vode nocu, i to ceo grad nema, jel istina ?
Ništa ih nije sprečilo.Zadnjih 12 godina vladaju radikali, sta ih je sprecilo da uspostave red.
Takodje najvise gradnje je bilo u njihovom mandatu.
Nema relativizacije, samo činjenice.Au, kakva relativizacija, mir, mir, mir, niko nije kriv.
Ajd budi pozdravljen.
Jel ovaj problem poceo da se desava postepeno, godinama, ili je nastao naglo, u roku od godinu-dve ?Не бих рекао да је проблем до подземних вода колико је до неулагања у мрежу и капацитете.
Овакав проблем са рестрикцијама се није дешавао ни ранијих сушних лета са ниским водостајем Дунава, а не сада. Притом, већи део изворишта је низводно (део и са Сремске стране) и подземне воде града не утичу на њих.
Велика изградња, коју не прати и повећање капацитета као и константне хаварије су довеле до овога.
Сматрам да Новом Саду пре свега недостаје још једна фабрика воде.
Koga ja pokušavam da operem?Onda je do intenzivne gradnje podzemnih nivoa u zadnje vreme.
Jer nije se broj stanovnika skokovito povecao u zadnjih godinu-dve.
Ali cak i da je ovo sto ti tvrdis, da je uzrok neulaganje, opet je kriv SNS, ne moze ih ni Dunav ni Mihajlo Boric oprati.
Да, криви су сви који нису увели комунални ред у град, у последњих пар деценија.Brale, ja napisem da su krivi za nestasicu vode, ti kazes krivi su i zuti, kojih 12 godina nema u vlasti.
I onda mi nabrajas stvari koje nemaju veze sa ovim.
Dokle bre vise sa ovim relativizacijama, sta god se napise za ovu bandu, dodje neki pametnjakovic da kaze svi su krivi.
Kriv je i Broz ako cemo tako.