A
Austin Milbarge
Guest
Nema to na mojim mapama.
Možeš da klikneš na to stajalište i vidiš da su ljudi ostavljali ocene i pre 6-7 godinaNije, nije, nikakav layer nije u pitanju.
Pogledajte prilog 224698Pogledajte prilog 224699
Evo recimo dva primera. Konkretno stajališta na Bulevaru imaju nazive: redom su Ž. Stanica, Kokra, Futoška Pijaca, Maksima Gorkog/Elektrovojvodina i Promenada. Takođe i par ostalih stajališta poput Pariske Komune i Pilota (na sedmici), Najlona i Vidovdanskog (na petici) i slično. Ostala ili kao naziv imaju linije koje na njima staju, ili samo koordinate.
Moguće, ne bi me čudilo. Ali zato ih danas i juče nema na 11-ici.Pušteni su električni na 2 i 9. Popravljen je punjač na NN. Neki kažu sad i da je rad bio poremetio Galens sa kompleksom pored što gradi.
Kaže vozač da ni kod železničke stanice isto ne rade. Dva dana ih nema na 11-ci. Juče prepodne su vozili oni matori Neobusevi 700-ke, sad ne znam... Je li se zna šta je sa ovim na N. Naselju, danas sam uslikao ovo, ne znam da li se vidi pošto je mutna.Da, radio je na na Naselju čitav jedan dan. Na Ž rade punjači.