mihajloboric87
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.02.2021.
- Pohvaljen
- 4.891
Било би лепо да оставе бар један зглобни и један соло Необус.
Моји омиљени зглобни је 736 а соло 745 и 722
722 i 780 posle remotna top izgledaju. 722 sam video pre neki dan ja liniji 14.Било би лепо да оставе бар један зглобни и један соло Необус.
Sva trojica ne zna se koji je gori od kog.Било би лепо да оставе бар један зглобни и један соло Необус.
Што се мене тиче ништа им не фалиSva trojica ne zna se koji je gori od kog.
Svakako ni ove “donacije” od ukupno 74 busa neće uspeti da oteraju sve Volvoe sa ulica.
Pa on se baš često kvari, šta mu je? Fabrička greška ili?Pokvario se juče ujutru punjač na Naselju. Sutra dolazi ekipa iz Siemensa. Trenutno ne radi nijedan električni bus, dosta zeznuto…
Krenule i Scanie, jedna na 7B.
Ne izgleda loše, je li bučna?Pogledajte prilog 219606
eto je baš ta 1100 haha
Vozio sam se njom (bas ova 1100,slika je od mene) i jeste. Sedeo sam skroz nazad,bas je drndava. Lepo je sredjena unutra,cista i uredna,ali je motor toliko glasan da mi je to oduvklo paznju.Ne izgleda loše, je li bučna?
probacu sutra da se vozim na sredini ako mi zapadne, da se uverim da nije tolko bucna (nazad meni bas bas glasno bilo a nisam bio na zadnjem sedistu cak)Bus uopšte nije glasan. To je meni prvo bilo zapažanje. Kod drugih vrata se bukvalno već ništa ne čuje, a nazad skroz jedino što brunda u mestu.
to ja kazem,a gluv sam na jedno uvo... al nema veze,svidja mi se scania