Šta je novo?

Novi Sad - Gradski prevoz (autobusi, taksi)

Било би лепо да оставе бар један зглобни и један соло Необус.
Моји омиљени зглобни је 736 а соло 745 и 722 🙂

• Sviđa mi se
Reagovanja: Nem
Било би лепо да оставе бар један зглобни и један соло Необус.
Моји омиљени зглобни је 736 а соло 745 и 722 🙂
Sva trojica ne zna se koji je gori od kog. 🙃
Svakako ni ove “donacije” od ukupno 74 busa neće uspeti da oteraju sve Volvoe sa ulica.

Sva trojica ne zna se koji je gori od kog. 🙃
Svakako ni ove “donacije” od ukupno 74 busa neće uspeti da oteraju sve Volvoe sa ulica.
Што се мене тиче ништа им не фали 🙂
Могли су и пре неколико година 655 да оставе и 510 ( мислим да сам добар гб навео).

Poslednja izmena:
Da li neko zna zašto bar na liniji 2 od petka ne idu električni busevi? Znam da na liniju 9 ne idu jer je zglobna, a na linijama 11A/B ne idu jer zabranjen ulazak u potkovicu. Da se opet nije pokvario punjač na Novom Naselju?

Ne znam, nije imao problem od proleća.

Krenule i Scanie, jedna na 7B.

Prilozi

• Screenshot_20241112_153358.jpg
    Screenshot_20241112_153358.jpg
    60,5 KB · Pregleda: 32
Ne izgleda loše, je li bučna?
Vozio sam se njom (bas ova 1100,slika je od mene) i jeste. Sedeo sam skroz nazad,bas je drndava. Lepo je sredjena unutra,cista i uredna,ali je motor toliko glasan da mi je to oduvklo paznju.

• Sviđa mi se
Bus uopšte nije glasan. To je meni prvo bilo zapažanje. Kod drugih vrata se bukvalno već ništa ne čuje, a nazad skroz jedino što brunda u mestu.

Bus uopšte nije glasan. To je meni prvo bilo zapažanje. Kod drugih vrata se bukvalno već ništa ne čuje, a nazad skroz jedino što brunda u mestu.
probacu sutra da se vozim na sredini ako mi zapadne, da se uverim da nije tolko bucna (nazad meni bas bas glasno bilo a nisam bio na zadnjem sedistu cak)

• Sviđa mi se

Poprilično glasan i na sredini a pozadi da ne pričamo, posebno dok stoji u mestu, i dodatno kada stoji natprosečno vibrira pa ako ti je ruka naslonjena na prozor gratis masaža

Sedišta su udobna ako ništa , mada bio je prepun 3 stanice posle ovo (linija 4)

Poslednja izmena:

Poprilično glasan i na sredini a pozadi da ne pričamo, posebno dok stoji u mestu, i dodatno kada stoji natprosečno vibrira pa ako ti je ruka naslonjena na prozor gratis masaža

Sedišta su udobna ako ništa , mada bio je prepun 3 stanice posle ovo (linija 4)
to ja kazem,a gluv sam na jedno uvo... al nema veze,svidja mi se scania

Kakva je situacija oko prvih vrata, budući da imaju samo jedno krilo? Da li se stvara veća gužva?

Vrh