Šta je novo?

Novi Sad - Gradski prevoz (autobusi, taksi)

Nije, nije, nikakav layer nije u pitanju.
Pogledajte prilog 224698Pogledajte prilog 224699

Evo recimo dva primera. Konkretno stajališta na Bulevaru imaju nazive: redom su Ž. Stanica, Kokra, Futoška Pijaca, Maksima Gorkog/Elektrovojvodina i Promenada. Takođe i par ostalih stajališta poput Pariske Komune i Pilota (na sedmici), Najlona i Vidovdanskog (na petici) i slično. Ostala ili kao naziv imaju linije koje na njima staju, ili samo koordinate.
Možeš da klikneš na to stajalište i vidiš da su ljudi ostavljali ocene i pre 6-7 godina :D

Pa i u Beogradu imaš stajališta sa ocenama od pre 7-8 godina iako je Google Transit uvedrn 2020. godine

Stajališta koja su već postojala (poput tih koje pominješ) su sada mapirana i u Transit-u, zajedno sa novododatim stajalištima - uglavnom su u pitanju ona koja imaju samo koordinate kao naziv.

Uostalom, ako su uspeli da to implementiraju u Beogradu, logično je da to urade i u Novom Sadu, osnova im je ista. Isto važi i za glasovnu najavu stajališta, mada Novi Sad stajališta označava po pravilu kao raskrsnicu dve ulice + naziv nekog objekta što je dosta duže za čitanje od Beograda koji samo ima jedan naziv na stajalištu, bila to ulica, neki objekat, firma, neki drugi toponim i slično. Valjda ćemo uskoro nešto i videti od toga.

Što su ga ogradili?
20250105_191350.jpg

Inače update u vezi punjača. Nisu u funkciji nijedan. Danas su na liniji 2 morali da e-buseve, kada se isprazne ( konkretno 1094), voze u garažu i ponovo puste na liniju kada se napuni u garaži. Kaže vozač kakav majstor tako i rade... Zeza ga kolega danas da zakači agregator pa da vozi sa njime... 😂

Da, radio je na na Naselju čitav jedan dan. Na Ž rade punjači.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Nem
Da, radio je na na Naselju čitav jedan dan. Na Ž rade punjači.
Kaže vozač da ni kod železničke stanice isto ne rade. Dva dana ih nema na 11-ci. Juče prepodne su vozili oni matori Neobusevi 700-ke, sad ne znam... Je li se zna šta je sa ovim na N. Naselju, danas sam uslikao ovo, ne znam da li se vidi pošto je mutna.
20250111_181812.jpg

U magacinima delova više nema ni šrafa. Potpuna obustava kupovine delova je u toku.
Danas je šlepano preko 10 vozila, isključeno preko 40.
19 Mercedesa od 43 ne radi, za ostale modele ne znam informacije. Nema najosnovnijeg, od ulja pa na dalje.

U magacinima delova više nema ni šrafa. Potpuna obustava kupovine delova je u toku.
Danas je šlepano preko 10 vozila, isključeno preko 40.
19 Mercedesa od 43 ne radi, za ostale modele ne znam informacije. Nema najosnovnijeg, od ulja pa na dalje.
Zašto, nema se novca ili? Šta je sa ovim javnim nabavkama?

Prilozi

• Screenshot_20250117_125133_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250117_125133_Samsung Internet.jpg
    30,7 KB · Pregleda: 25
Poslednja izmena:
Vrh