Ja sam konkretno više puta napisao da je projekat koji je bio smišljen za termoelektranu na Dorćolu 100 puta bolji, pa dobih odgovore kako je to bogu iza nogu u Amazanonskoj prasuši, bez gradskog prevoza i civilizacije, parafrazirano, i da tamo neće niko živi ići, čak ni taksijem, za razliku od fabrike kartona pored Sajma i silazne rampe sa Gazele. A do juče se svi redom oduševljavali sa tom istom termoelektranom. Čak je neko spiminjao i da je Savski trg bolje rešenje.
Ako se u nečemu preteruje, to ništa manje od pljuvanja projekta kod Sajma, nije ni pisanije kako se preteruje sa pljuvanjem i kako je ono neosnovano. A vala se preteruje i sa time da se pravi da niko ne predlaže nikakvo drugo rešenje.
Ja sam konkretno više puta napisao deda mrazu da su pare kao poklon 100 puta bolje.....ali samo zato sto sam JA to napisao, nije se ostvarilo.
Dali si ti isto arhitekta kao ja? Imas neko iskusvo u urbanizmu, obuku u istoriji, znanje o Dorcola ili Sajmu?
Ti zivis u demokratiji i mozes da pises sta god zelis, ali to ne znaci da tebe bilo ko treba da slusa
Rado mozes da delis sa nama prednosti za lokaciju na Dorculu za muzej, dodatne informacije o starom i novom projektu, argumente za i protiv.
A tvoje licnje zele i TI ostavi bolje za deda mraza.....