Da li neko ima infomraciju kolike su trenutne cene kvadrata u LameliN i kakav je plan otplate kod investiora ?
Kuku skoro minimum 3500 eur kvadrat da nemaš čak ni klimu u svakoj sobi. Baš su poludeli sa cenama.Od 3150 do 4240 + pdv
Za nekreditne kupce pet rata po 20%, prate fazu izgradnje
Za kreditne 20% odmah, 80% kada zgrada dostigne 80% izgrađenosti
Primetio sam još nešto a to je da pogotovo na potezu od Soul64 do West65, koga god da sam zvao, su me svi pitali da li kupujem stan kao investiciju ili za život, kada bih odgovorio život, obično bi mi predložili neki drugi projekat u blizini (npr. New Minel kada sam zvao za Pupovu Palatu).
Pretpostavljam jer za zivot je bitniji odnos cene/m2 nego da li imas portira u zgradi, teretanu i bazen i druge stvari koje bi se mogle navesti kao benefit investicionog stana i nesto sto moze da ti donese vecu zaradu na Bookingusta li je ideja? ovi kao investicioni ocekuju odma kesh i da nece mnogo da ih smaraju oko kvaliteta?
Pa ono opet, da li ti je bitniji portir i teretana u zgradi ili da imas 10-15 kvadrata vise za porodicu zbog cene razlike m2?dobro to sada za cene ko sta dobije, ovo je beograd.
za 3000e u bloku 30 mozes dobijes i stan bez klime
elem, cudan mi taj trip kao mnogo smo fini eto idi kupuj tamo
koji biznis zeli da odbije musteriju sem ako ne zeli da se bakce
Koliko ce ovaj frankestajn od zgrade da ide u visinu na kraju? Trenutno su otprilike na 20. spratu i deluje mi kao da su dostigli visinu brda pored.