Dva meseca čekaju da se "nakupe prekršaji" ?!Čeka OFAC da se nakupe prekršaji, . .
Mislim da su krenuli da peglaju situaciju sa advokatima da zaista ne bi popili sekundarne sankcije i da je zapravo 15. decembar taj "predviđeni rok."Mene samo plasi ovo nase kockanje i ono "ma nece".
Sta ako jednog dana negde tamo oko 2-3 popodne stigne vest od nocas u 00:00 NBS je pod sankcijama.
„Danas je 60. dan otkad su sankcije stupile na snagu, a tržište to nije osetilo. To je velika podrška države u smislu da smo se dobro spremili. Građani mogu biti uvereni da država čini sve i da ćemo nastaviti tako da se ponašamo. Situacija nije laka, sve je složenija“, rekla je Đedović Handanović.
Ја сам попио бан због лика који мртав озбиљан цитира Александар ЦИА Оленика?I saznali smo sa sastanka jedno veliko nista hahahahaha
Da 51 mesto u Srbiji nema alternativu NIS- ovim pumpama. Ok to smo i znali.
Ja bih citirao Aleksandra Olenika iz danasnjeg Danasa:
Putina gleda kao boga, kao nekada Seselja: Ropski odnos Srbije prema Rusiji je ropski odnos Vucica prema Putinu. Patoloski odnosi jednog coveka postali su zvanicna politika Srbije.
Alternativa uvek postojiDa 51 mesto u Srbiji nema alternativu NIS- ovim pumpama
Ја сам попио бан због лика који мртав озбиљан цитира Александар ЦИА Оленика?
Čak su i to slagali. Navode Preljinu i Sokoliće, a to nisu pumpe na kojima meštani tih sela nabavljaju gorivo već pumpe na autoputu. U Preljini ima Evoil pumpa. Onda navode Mrčajevce gde ima Mol pumpa na 4 km dalje magistralom, u Sevojnu ima Euro Petrol, na Kolovratu takođe ima Mol pumpa. To je što znam ovako kad sam bacio pogled na spisak, kad bi se udubio ko zna šta bih još našao.I saznali smo sa sastanka jedno veliko nista hahahahaha
Ma on je zapadni čovek šta ti jeI saznali smo sa sastanka jedno veliko nista hahahahaha
Ja bih citirao Aleksandra Olenika iz danasnjeg Danasa:
Putina gleda kao boga, kao nekada Seselja: Ropski odnos Srbije prema Rusiji je ropski odnos Vucica prema Putinu. Patoloski odnosi jednog coveka postali su zvanicna politika Srbije.
Евоил, Авиа и слична екипа су се до сад по правилу снабдевали преко НИС-а. Нема НИС-а, нема ни њих, јер сумњам да ће ОМВ, Шел, МОЛ и остатак увозничке дружине имати довољно да подмире своју мрежу (која ће бити под још већим оптерећењем) и још да раде велепродају на истом нивоу као и до сад.Čak su i to slagali. Navode Preljinu i Sokoliće, a to nisu pumpe na kojima meštani tih sela nabavljaju gorivo već pumpe na autoputu. U Preljini ima Evoil pumpa. Onda navode Mrčajevce gde ima Mol pumpa na 4 km dalje magistralom, u Sevojnu ima Euro Petrol, na Kolovratu takođe ima Mol pumpa. To je što znam ovako kad sam bacio pogled na spisak, kad bi se udubio ko zna šta bih još našao.
Edit: U Preljini imaju čak tri pumpe koje nisu nis. Kakvi su to prevaranti.
Pogledajte prilog 260508