Ili im iz nekog razloga to nije dozvoljeno, od strane velikog brata.Uništiti ga na teritoriji Rusiji neće. Mogu da ga oštete.
Na svojoj teritoriji mogu da i ga unište i da ga oštete. Ali neće. To nije vest u medijima, dok napad na naftovod na teritoriji Rusiji jeste vest u medijima.
To je ova priča, mrze zapad a "slučajno" većina tog istog naroda bi pre živela na tom zapadu koji nas je bombardovoa nego u RusijiZnačajan deo stanovništva Srbije je orjentisan proruski, dakle vole Rusiju i ne mogu da smisle Zapad
Verovatno si za vecinu u pravu.To je ova priča, mrze zapad a "slučajno" većina tog istog naroda bi pre živela na tom zapadu koji nas je bombardovoa nego u Rusiji
Često vodim uživo takve rasprave i skoro svako mi je rekao da "voli" Rusiju samo zato što ratuje protiv zapada ali da niko ne bi živeo tamo jer je ipak standard i novac na zapadu što je izgleda važnije od te neke kvazi ljubavi koju Srbi osećaju prema Rusiji.Verovatno si za vecinu u pravu.
To je bukvalno teza koju ja zastupam: oni ne vole Rusiju, oni mrze Zapad.Često vodim uživo takve rasprave i skoro svako mi je rekao da "voli" Rusiju samo zato što ratuje protiv zapada ali da niko ne bi živeo tamo jer je ipak standard i novac na zapadu što je izgleda važnije od te neke kvazi ljubavi koju Srbi osećaju prema Rusiji.
Predlagao sam i jednostavan test da bi se proverila kolika je ljubav Srba prema Rusiji.
Staviti na sto EU i ruski pasoš sa imenima onih koji vole Rusiju i gledati za koji će se pasoš uhvatiti.
Šta mislite koji?
Jbg, i ja sam voleo Irenu ali otišla je sa drugim.Često vodim uživo takve rasprave i skoro svako mi je rekao da "voli" Rusiju samo zato što ratuje protiv zapada ali da niko ne bi živeo tamo jer je ipak standard i novac na zapadu što je izgleda važnije od te neke kvazi ljubavi koju Srbi osećaju prema Rusiji.
Predlagao sam i jednostavan test da bi se proverila kolika je ljubav Srba prema Rusiji.
Staviti na sto EU i ruski pasoš sa imenima onih koji vole Rusiju i gledati za koji će se pasoš uhvatiti.
Šta mislite koji?
Мора само да се умре. Ништа друго више не мора.Moramo da se priklonimo ka jačem
Gde su Turci danas, gde smo mi?, данас би смо сви били Турци
Veliko je pitanje da li će Ameri dozvoliti "čerupanje" NIS-a, i da li su Rusi zainteresovani za prodaju delova kompanije. Ako će prodaja biti transparentna i MOL isplati fer cenu na blokirani račun u banci u SAD, onda će Ameri izdati licencu za takvu transakciju.što meni miriše da će MOL uzeti NIS-ovu prodajnu mrežu samo.
To će svi veliki potrošači sada pokušati istovremeno, ali uvoz goriva može samo deo tražnje da pokrije. Ne postoji kapacitet da se uvezu i skladište neophodne količine dizela.Druga stvar je što se sprema hitna javna nabavka goriva i to će ići veoma brzo koliko mi reče koleginica koja je zadužena za to. Ići će na to da se sklope ugovori sa svim pumpama za sada (ne znam kako će to uspeti i da li može)
Hoće ali će ići po prioritetima, vojska, policija, hitne službe, eps, vodovodi, telekomounkacije i sl će imati prednost u nabavci goriva.To će svi veliki potrošači sada pokušati istovremeno
Сигурно, проруска пропаганда на сваком кораку и у сваком погледу. А мозга ни на видику. Зато и не умеју да објасне. Зомбирани.Ако се прођеш широм Србије и кроз разне слојеве становништва, и питаш шта мисле о Русији, добићеш накакав позитиван одоговор/мишељење.
Већина неће моћи ни да објасни у чему се то огледа, али отприлике је таква ситуација.
Pa nekome će se i to zalomitiМора само да се умре. Ништа друго више не мора.
Лазар да је мислио тако, данас би смо сви били Турци.
Dosta je i do toga što ljudi imaju slabo znanje pa poistovecuju Carsku Rusiju koja nam jeste pomagala kad je mogla ( u Rusiji vlada misljenje da su zbog Srbije izgubili carstvo) sa ovom Rusijom. Komplikovano je ali je činjenica da nas nisu bombardovali i da nam nisu otimali teritoriju.Često vodim uživo takve rasprave i skoro svako mi je rekao da "voli" Rusiju samo zato što ratuje protiv zapada ali da niko ne bi živeo tamo jer je ipak standard i novac na zapadu što je izgleda važnije od te neke kvazi ljubavi koju Srbi osećaju prema Rusiji.
Šta mislite koji?
A što su Bugarima dali našu teritoriju San Stefanskim sporazumom to ništa? Pa nam Bizmark spasao državu.da nam nisu otimali teritoriju.
Često vodim uživo takve rasprave i skoro svako mi je rekao da "voli" Rusiju samo zato što ratuje protiv zapada ali da niko ne bi živeo tamo jer je ipak standard i novac na zapadu što je izgleda važnije od te neke kvazi ljubavi koju Srbi osećaju prema Rusiji.
Šta mislite koji?
Da, tada je Jovan Jovanovic Zmaj napisao pesmu srpska nemajko. Tada nisu imali više snage, Berlinski Kongres je bio pod snažnim uticajem zapadnih sila i posebno Bizmarka i rusi su sve uradili da stvore Veliku Bugarsku. Nije bilo snage da se Srbiji pomogne. Nije nam Bizmark spasao državu ali je pomogao i dao Vranjski okrug i mislim jos jedan ali smo mi tražili i Staru Srbiju jer je srpska vojska ušla u Pristinu pod komandom tada recimo majora Radomira Putnika.A što su Bugarima dali našu teritoriju San Stefanskim sporazumom to ništa? Pa nam Bizmark spasao državu.
Nisu tamni vilajeti nego deo Srbije a tacno je da nam niko nije ni nudio staru Srbiju a Bosnu su dali Austrougarima. Kao što je tačno i da se nismo proslavili u ta dva srpskoturska rata. Možda nam i u suprotnom ne bi dali ali posebno prvi srpsko turski rat je bio katastrofalan po nas. Vojska je bila narodna, slabo naoružana i slabo disciplinovana. Ostala je izreka da je posle bitke Cernjajev koji je bio komandant referisao kralju Milanu " svi rusi izginuse, svi srbi pobegose".Бизмарк помогао?!
Помогао тако што су нам ставили рампу на српске земље западно од Дрине и рекли, изволте по тамне вилајете на југоистоку. Ово овде је наше. И увели тампон зону између Цг и Србије.
Та "помоћ" је темељ наше пропасти у 20. веку.
Елем, манте се Русије и квислиншког наратива. Нису они увели санкције.