Ne znam odakle ova ideja i sa ovakvom klikom na vlasti.Ako postoji uopšte ideja da ga mi preuzmemo
Ja navijam da nam Rusi poklone njihove akcije !Za šta se ovde navija?
To sa poklonom, teško. Mogu da nam prodaju akcije ili da ga zakonom preuzmemo, pa kasnije da pregovaramo oko naknade štete.Ja navijam da nam Rusi poklone njihove akcije !
To je pravno moguće i već je bilo takvih slučajeva na berzi uglavnom izmedju rodjaka.
Pošto oni ne mogu da dobiju novac, a ako hoće da zadrže uricaj u Srbiji, onda jedino mogu da potpišu Ugovor o poklonu. Tada nema problema oko načina isplate, a jednog dana mogu da očekuju da ima vratimo 30% akcija, a ostalo otkupimo.
U redu je to, svi tako razmišljamo ali sa ovakvom vlašću to jednostavno nije moguće.To je neko moje mišljenje. Strateški resurs, vraćaju se nama izvori nafte i prava da tražimo po našoj zemlji nove izvore. Vraća se Banatski Dvor koji je koliko znam premešten u NIS. Ne ljutite se ako grešim, iznosim svoje mišljenje.
Спремите канистере колеге форумаши. И дрвене предмете.Moji izvori govore da smo opet opalili ku***m o ledinu
![]()
ÄEKAJU NAS LOÅ E VESTI OKO NIS-a? VuÄiÄ zakazao HITAN SASTANAK sa Älanovima energetskog tima
Predsednik Srbije Aleksandar VuÄiÄ zakazao je hitan sastanak sa Älanovima energetskog tima za danas u 17 Äasova.www.blic.rs
Pa dramatično je, otežava 3-6 meseci pregovora, dok se ne vidi da li će biti neko rešenja za rat i sankcije.Ova vest verovatno znači da OFAC očekivano ponovo nije pristao da izda privremenu licencu dok se ne završi prodaja kako ne bi stala rafinerija, nije neko iznenadjenje a ni tolika katastrofa kao što dramatični naslovi sugerišu.
Зар кондензациони котлови на гас не троше мање него дрва, а гас стиже из Азербејџана?Спремите канистере колеге форумаши. И дрвене предмете.
Biće i komunalna vatra u parku, da se ljudi ogreju i okrenu prase / jagnje.Председник спрема испоруку пећи на пелет и пелета за становништво месне заједнице Београд на води.
Биће и по фискултурним салама и сличним већим просторима комунално грејање за спавање.Biće i komunalna vatra u parku, da se ljudi ogreju i okrenu prase / jagnje.
Pitam se ko će da finansira klubove ako propadne NIS