Šta je novo?

NIS - Naftna industrija Srbije

"Uveren sam da ruska strana vodi razgovore, delimično smo o tome obavešteni. Hvala im što su se angažovali. Naravno moraju da razgovaraju sa OFAK-om, Amerkancima da li će to rešiti ili ne ostaje da se vidi, nadam se da će biti dobro rešeno i povoljno za Srbiju. Za ljude je najvažnija sigurnost i verujem da ćemo to uspeti da obezbedimo", kazao je Vučić.
Znači ne da ne smeju da pokrenu pitanje nacionalizacije već ne smeju ni da pitaju dokle se stiglo sa pregovorima :)

Malo se zezam, ali pazi - posle norveške i naravno kine, zemlja koja je najdalje otišla u elektrifikaciji saobraćaja je Nepal!!!!! Imaju mn hidro postrojenja, planine, siromaštvo i viziju.

U Kini ko ima mogućnosti i potrebe kada kupe električni automobil uglavnom ne prodaju starog benzinca/dizelaša nego ga zbog praktičnosti čuvaju za duža putovanja.

Azija se razvija neuporedivo brže nego Evropa. Sve što može u Aziji, uglavnom ne može u Evropi.

Ja kad sam ušao u električni, samo o njemu razmišljam. I Tesla i Fiat500e. Ta tišina u neurotičnom saobraćaju Beograda je kao psihoterapija.

"Među nezvaničnim navodima zašto je to tako dominira - da ne dopuštaju nikome uvid u poslovanje kompanije. Osnovana pretpostavka je da su tokom dvadesetogodišnjeg poslovanja preko NIS išle razne uplate u zemlji i inostranstvu, od pojedinaca do raznih organizacija..."

Ovo neće ni vlast da izađe u javnost :)

Na kraju su svoj kredibilitet doveli u pitanje veoma lako proverivim podacima o tome da li su ili nisu NIS/Gazprom pumpe zatvorene bar u BiH ako ništa drugo, tu su iza ugla.

Sve mi se čini da se mi nikad ruskog uticaja nećemo rešiti. Da će stalno rovariti ovde.

Хвала Богу на руском малигном утицају.

Mislim da su kopejke.

Ako im ovo ne pomogne, ništa neće.

Vrh