Šta je novo?

NIS - Naftna industrija Srbije

"Uveren sam da ruska strana vodi razgovore, delimično smo o tome obavešteni. Hvala im što su se angažovali. Naravno moraju da razgovaraju sa OFAK-om, Amerkancima da li će to rešiti ili ne ostaje da se vidi, nadam se da će biti dobro rešeno i povoljno za Srbiju. Za ljude je najvažnija sigurnost i verujem da ćemo to uspeti da obezbedimo", kazao je Vučić.
Znači ne da ne smeju da pokrenu pitanje nacionalizacije već ne smeju ni da pitaju dokle se stiglo sa pregovorima :)

Malo se zezam, ali pazi - posle norveške i naravno kine, zemlja koja je najdalje otišla u elektrifikaciji saobraćaja je Nepal!!!!! Imaju mn hidro postrojenja, planine, siromaštvo i viziju.

U Kini ko ima mogućnosti i potrebe kada kupe električni automobil uglavnom ne prodaju starog benzinca/dizelaša nego ga zbog praktičnosti čuvaju za duža putovanja.

Azija se razvija neuporedivo brže nego Evropa. Sve što može u Aziji, uglavnom ne može u Evropi.

Ja kad sam ušao u električni, samo o njemu razmišljam. I Tesla i Fiat500e. Ta tišina u neurotičnom saobraćaju Beograda je kao psihoterapija.

"Među nezvaničnim navodima zašto je to tako dominira - da ne dopuštaju nikome uvid u poslovanje kompanije. Osnovana pretpostavka je da su tokom dvadesetogodišnjeg poslovanja preko NIS išle razne uplate u zemlji i inostranstvu, od pojedinaca do raznih organizacija..."

Ovo neće ni vlast da izađe u javnost :)

Vrh