Šta je novo?

NIS - Naftna industrija Srbije

Bilo je recimo ovo prošle nedelje… Da li se može nešto tumačiti ne znam, ostaje da se vidi. 😏

U Rumuniji već imaju dosta široku mrežu benzinskih stanica. Deluju kao neko ko bi mogao biti zainteresovan za NIS. To bi im donelo širenje na tržište Srbije i BiH, zatim proširenje mreže u Rumuniji, a moguće i širenje na Bugarsku (ako pre toga NIS Bulgaria ne bude prodat).

https://socar.ro/en/socar-stations/

Istoriju ostavljam istoričarima, a oni dobijaju gas preko Srbije, pa ne mogu baš da nas ucenjuju. A sada su nova vremena i Oni i Mi smo u "istom čamcu" jer nemamo izlaz na more, pa imamo iste probleme u energetici.
Nego, sinoć je u Ćirilici Vučić rekao da su " ruski partneri krenuli i da razgovaraju o raznim rešenjima". To je pozdravio jer "nam ističe vreme".
Tu emisiju, tog voditelja i tog čoveka, koji kad progovori izrekne neistinu, neko sluša šta pričaju i još to širi dalje???
Kao "informaciju".
Informacija je nešto što "umanjuje ili razrešava neizvesnost", dakle mora nostiti neki sadržaj, ovo je onako više tračarenje, osobe koju ionako niko ništa ne pita, a izgleda ni ne obaveštava nego se o svemu čudi. Loš voditelj i nekompetentan sagovornik za datu temu.

Onda nam je još i dobro koliko smo naivni.

Sigurno nisam toliko "naivan" da verujem kako "nenadležni" nije informisan i neodlučuje po mnogim važnim pitanjima u državi. Druga je stvar da li je to dobro, ali nisam u grupi koja ima mantru kako on da stalno laže.
Dakle, rekao je da Rusi vode neke pregovore u vezi NIS-a i to nije ništa čudno, već vrlo očekivano.

Nije mantra - prosto - laže! i to više danas ne zna šta je slagao jučer.
Koliko zna šta o NIS-u - pa toliko koliko drugi (Rusi) žele da ga obaveste, a iskreno mislim da ih baš briga da ga obaveštavaju.

Nemoj njih, Srbi i Rusi su posebno alergicni na njih, verovatno zato sto nikako ne mogu mentalno da dobace do prosečnog Engleza. I onda kompleksi ubijajau.
Treba biti faca pa se odreći pola sveta kao što su Englezi uradili, a Srbi ne mogu ni nekog tamo Glogovca u kome je poslednji Srbin živeo pre 70 godina. A Rusiji mala onolika država, nedostaje joj neki tamo Herson da bude srećna😂
Ментално да добаце до просечног енглеза? Прозечан енглез производ инцеста и сејач геноцида по целом свету? Ако ти је то идеал, опет ти кажем, пројави се у страну легију, иди бори се против оркова истока, и скини нам се са грбаче. За жаљење си и ти и твој подгузни менталитет.

Ментално да добаце до просечног енглеза? Прозечан енглез производ инцеста и сејач геноцида по целом свету? Ако ти је то идеал, опет ти кажем, пројави се у страну легију, иди бори се против оркова истока, и скини нам се са грбаче. За жаљење си и ти и твој подгузни менталитет.
To je to tipično kmečanje o kome pričam.
Samo si u svojoj nemoći i frustraciji otišao korak dalje:
"Prosečan Englez proizvod incesta" 😂😂😂

Zato su prepametni Srbi koji nisu proizvod incesta nego isključivo zdravih muško ženskih odnosa na ivici građanskog rata, u državi koja je mafijaški provizorijum i kojoj se u 2025 ne znaju ni granice.

Btw Engleskoj živi preko 200.000 Srba, gle čuda bežimo u zemlju incesta???? I u svim onim zemljama koje su proizvod te Engleske i tog sistema. Kako to? Kako to da se ne sele oni kod nas nego mi kod njih?

Nastavi da kmečiš iz svog provizorijuma.

To je to tipično kmečanje o kome pričam.
Samo si u svojoj nemoći i frustraciji otišao korak dalje:
"Prosečan Englez proizvod incesta" 😂😂😂

Zato su prepametni Srbi koji nisu proizvod incesta nego isključivo zdravih muško ženskih odnosa na ivici građanskog rata, u državi koja je mafijaški provizorijum i kojoj se u 2025 ne znaju ni granice.

Btw Engleskoj živi preko 200.000 Srba, gle čuda bežimo u zemlju incesta???? I u svim onim zemljama koje su proizvod te Engleske i tog sistema. Kako to? Kako to da se ne sele oni kod nas nego mi kod njih?

Nastavi da kmečiš iz svog provizorijuma.
Brate ja ne znam kako ovi ljudi dišu isti vazduh kao mi, čime se bave..nisam jednu naciju čuo na svetu da postoji da joj prosečni srbo nije našao manu..
evo brate i nama vućići vlada 30 godina što automatski znači da smo svi ratni kriminalci, huškači, ološ, bag** i mafijaši

Ne bih da sam ti trošio reči na ove ljude, njima je uvek neka "zavera" zacrtana u glavi jer im je to moždani maksimum

Plus zanemarivanje vekovnoj pljacki engleza drugih naroda pa su sad kao bogati “zbog znanja”. Ali to su mrzitelji svega srbskog koja proizilazi najcesce iz sopstvenog nezadovoljstva.

Vrh